2777
2789
عنوان

عصب کشی در بارداری

275 بازدید | 31 پست

کیا تو بارداری عصب کشی کردن؟من قبل اینکه بفهمم باردارم رفتم عصب کشی ی مرحلشو انجام دادهید دکترم .الان که فهمیدم باردارم میترسم دیگه بقیه عصب کشی دندونمو انجام بده .بچه ها من دو تا سقط داشتم واس همین رو این سومی دیگه خیلی میترسم .بنظر شما نرم دندونپزشکی؟دندونپزشکی گفت از دکترت نامه بیاری بقیه رو واست انجام میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم تو ۱۶هفته با اجازه دکترم

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
من رفتم تو ۱۶هفته با اجازه دکترم

بی حسی اینام زدن برات؟برا نی نی ضرری نداره؟

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
نمیدونم باردارم ی ماه پیش عکس انداختم

تو سه ماه دوم با بی حسی بدون ادرنالین 

برای عکس با جلیقه سربی  و بعدش هم بجز قرص استامینوفن بدون کدین وساده  برای درد و اموکسی سیلین برای عفونت نمیتونی بخوری 

و برای این کار ها هم باید از پزشکت نامه بگیری وگرنه هیچ کچا برات کاری انجام نمیدن

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
بی حسی اینام زدن برات؟برا نی نی ضرری نداره؟

تو پست بعدی گفتم