2777
2789
عنوان

تولدم

99 بازدید | 9 پست

دیروز تولدم بود همه بهم‌تبریک‌گفتن..شوهرمم تبریک گفت ولی من برا تولدش  با جون و دل و عشق وقت گذاشتم‌جشن گرفتم‌،کیک سفارش دادم با کلی وسواس.. ولی اون هیچی☹تازه روز تولدم یادش اومده بود چی بخره برام یا کیک رو بخره اصلا یا نه..خیلی ناراحتم..تو فکر تلافی هستم ک برا تولدش اصلا توجه نکنم فقط یه تبریک خشک و خالی بهش بگم..همش میگه سرم شلوغ بوده اخه آدمی ک بخاد وقت بزاره تو یه ساعتم‌میتونه هم کادو بگیره هم‌کیک همش بهونه داره براکاراش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا حس میکنم قلبم شکسته..اخه رو این چیزا من خیلی حساسم و برام‌مهمه

منم همینطور بودم امکان نداشت تو مجردی تولد نگیرم و کادو بهم ندن اما یه چندباری شوهرم نکرد منم عادت کردم اولش سخته ولی دیگه مهم نیس

واقعا حس میکنم قلبم شکسته..اخه رو این چیزا من خیلی حساسم و برام‌مهمه

ببین دقیقاااا منم بهمن ک تولد شوهرم بود چ کیک و هدیه و مهمونی ای دادم اما شوهرم تولدم اصلا انگار نه انگار منم مث تو دلم خیلی شکست بهش گفتم ب روش اوردم معذرت خواهی کرد گفت جبران میکنه اما دیگه پشت دستمو داغ کردم براش کاری کنم ایندفعه تولدش مث خودش باش ببینیم رفتارشونو عوض میکنن یا نه ... من تازه فهمیدم چ دلیلی داره زن بخاد خرج کنه برای شوهرش!اینطور ارج و قربش پایین میاد

ببین دقیقاااا منم بهمن ک تولد شوهرم بود چ کیک و هدیه و مهمونی ای دادم اما شوهرم تولدم اصلا انگار نه ...

اره دقیقا منم دیگه اهمیت نمیدم..یکی از دوستام تولد شوهرش اصلا اهمیت نمیده  بهش هدیه براش جوراب یا جاسوئیچی میگیره فقط میگه از سرشم زیاده  وقتی فک میکنم بهترین کار رو همون میکنه..

اره دقیقا منم دیگه اهمیت نمیدم..یکی از دوستام تولد شوهرش اصلا اهمیت نمیده  بهش هدیه براش جوراب ...

اره بخدا اینجور ادما ارزششون هم بیشتره منو شما جامون عوض شده برای شوهرامون آقایی میکنیم😂😂