یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم موافقم منم باردارم اگ زودتر اعلام وضعیت میشد اقدام نمیکردم جدا از خرید نکردن درس حسابی ادم استرس میگیره از همه جهت موقه خرید دکتر رفتن تغذیه همه چی سخت میسه و با وسواس خدا میدونه وقت زایمان چی میشه منکه از بیمارستان از الان نگرانم
آخه میگن کرونا دست کم دو سال دیگه هس.الان سه ماهه دارم رژیم جنسیتی میگیرم همسرم خیلی اصرار داره. اولش استرس نداشتم ولی الان ترسم زیاد شده بیشتر بخاطر دختر کوچیکم که سه سالشه
دوستان تو این دورانی که معلوم نیست چند سال قراره طول بکشه تا ما تو خونه بپوسیم بهترین کار بچه دار شدنه تا حسابی مشغول بشیم و حوصله مون سر نره و وقتمون هم مفید بگذره و یه بچه رو تربیت و بزرگ کنیم
دوستان من میخوام بچه دار بشم یه دختر دارم و الان پسر میخوام بعضی ها میگن برو از تو اینترنت سرج کن اما انگار خیلی ضد نقیض داره تو دندان پزشکی یه خانومی بهم گفت که هر کی پیش دکتر مختاریان میره به نتیجه دلخواه میرسه تو این وضعیت مملکت هم که نمیشه زیاد بچه بیاری برای همینه که دنبال یه جای خیلی خوب میگردم تا صدرصد جواب بده این روش های ای وی اف هم که برای انتخاب جنسیته میگن پول دور ریختنه فقط ۱۰ درصد احتمال حاملگی داره و احتمال سرطان زایی شدیدی داره و بچه هم ممکنه مشکل دار بشه بخدا موندم چکار کنم که این دفعه حتما بسر بشه چون شوهرم حتما پسر رو میخواد و منم نمیخوام هی بچه بیارم شمارو به خدا اگه کسی را ارتباطی با دکتر طاهره مختاریان داره اینجا بذاره شنیدم در دوران کرونا غیر حضوری هم کار میکنه اما من شماره غیر حضوری ایشون رو ندارم
سلام دوستان عزیز. من امروز با این مقاله آشنا شودم. مقاله خیلی خوبیه، در مورد انتقال کرونا از مادر به جنین است. حتما مطالعه اش کن. برای مطالعه روی کلمه اینجا کلیک کن.
منم باردارم چون معلوم نیست کرونا کی میره ما هم دلو زدیم به دریا ولی خب اذیتش و استرس از زمان عادی خیلی فرق داره خیلی زیاده
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍