2777
2789

سلام دوستان سونو رحم و تخمدان دادم و نتیجه نرمال بود و مشکلی نشون نداده توی اینترنت نوشته چسبندگی با سونو معمولی مشخص نمیشه، میخواستم بدونم علائمی داره که بدونم چسبندگی دارم یا نه؟ یک ساله باردار نمیشم دیگه نمیدونم مشکل کجاست لطفا راهنماییم کنین 

احتمالش هست علائمی نداره .البته شایدم عفونت داری یا مشکل از شوهرته . شوهرت چی اون ازمایش داده . چون خانما بعد اینکه باردار نمیشن اول بار فک میکنن مشکل از اوناس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش هست علائمی نداره .البته شایدم عفونت داری یا مشکل از شوهرته . شوهرت چی اون ازمایش داده . چون ...

شوهرم آزمایش اسپرم داد اوکی بود سونو من هم نرمال بود دکترم بهم لترزول داد و پریود بشم باید بخورم، چجوری بفهمم عفونت دارم علائمی داره ؟

اگه چسبندگی لوله داشته باشید،با عکس رنگی برطرف میشه

باید دوره پریودتون گذشته باشه

تا سه روز قبلش هم نباید نزدیکی کرده باشید

یه مقدار وسایل و دارو هم می خواد که نسخه اش رو سونوگرافی بهتون میده که تهیه کنید

عکس رنگی رو زمان خاصی از سیکل باید بگیرم یا هروقت برم میشه؟ 

تو هم مثل منی.هم خودم هم شوهرم همه چی اوکیه ولی باردار نشدم

دکتر واسم عکس رنگی نوشته باید ۲_۵ روز بعد پاکی برم

هیچ علائمی نداشتی ؟ چند وقت اقدام بودی باردار شدی؟

من یبار خارج رحمی باردار شدم برای بارداری بعدی دکتر گفت برو عکس رنگی بگیر قبلش

که گرفتم همون لوله که خارج رحمی بودم گرفته بود و باز شد

تو هم مثل منی.هم خودم هم شوهرم همه چی اوکیه ولی باردار نشدم دکتر واسم عکس رنگی نوشته باید ۲_۵ روز ب ...

دقیقا ،دکتر برای من ننوشته گفت قرص لترزول بخورم ماه بعد برم پیشش ایندفعه برم حتما میگم بنویسه

من یبار خارج رحمی باردار شدم برای بارداری بعدی دکتر گفت برو عکس رنگی بگیر قبلش که گرفتم همون لوله ک ...

ممنونم از توضیحت عزیزم ماه بعد برم دکتر میگم بنویسه مطمئن بشم خسته شدم از انتظار 😊