2777
2789
عنوان

مهمون داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 24 پست
متوجه نشدم گلم

این گوشیم خراب نوشتن ها بدمیاد یه تخم مرغ بردار دور سربچه ات بچرخون اسم همه مهمان ها رو بگو بعد بشکن تو ظرف اب

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
اره عزیزم ولی اخه دقیقا همین امشب به چشم من‌ اومده😥

گاهی میشه که بچه یک هو به چشممون میاد. گفتم که نگی حتما کار فلانیه . خودم بعضی وقت ها نسبت به بچه ام اینطوری میشم و سریع ذکر ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله رو میگم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله آیه آخر سوره قلم هم در این مورده.روایت هست که اگر روی قبرها رو باز کنن بسیاری از انسانها در اثر ...

واای پناه بر خدا۰😟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
گاهی میشه که بچه یک هو به چشممون میاد. گفتم که نگی حتما کار فلانیه . خودم بعضی وقت ها نسبت به بچه ام ...

اره خیلی واسم عزیزه اینم ممکنه خودم بوده باشم

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
حمد و توحید و فلق و ناس بخونید ان شاءالله رفع میشه . دوستی میگفت تخم مرغ شکستن صدقه برای اجنه ست.

یا حسین دیگ خابم نمیبره😁

من خیلی میترسم

ترس نداره .همیشه اذان و اقامه نماز رو با صدای بلند بخونید از خونه دورشون میکنه . الان دیگه ساعت ۶ صب ...

اصن من تو درس تفسیر قرانم نوشته بود که اینا اصلا اجازه ورود ندارن شاخ و ثم ندارن و اینا تصورات غلطیه

نمیدونم دیگ چقدش درسته