2777
2789

بچه ها من حافظه م خیلی بده در حدی ک حرفش پیش اومد به شوهرم گفتم برای تولدم هیچی نخریدی 

شوهرم شاخ درآورد گفت پس کی فلان قدر بهت پول داد

من اینجوری 😶😶😶😶شدم

بازم یادم نیومد 

ولی چون گندش در نیاد گفتم اره راست میگی یادم رفته بود ...

در حدی ک کمتر از یه هفته میشه پول جابه جا کردم به کارتم هرچی به خودم فشار میارم نمیدونم دویست بوده یا پونصد 😶😶😶😶

احساس میکنم تا آلزایمر فاصله ای ندارم 😶😶😶😶😶😶😶

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نیز😢خیلی بده

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
کندر بخور

درست میشه 

از خودم خیلی ناامیدم 

همه مسخرم میکنن

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
حتما برو دکتر

چ دکتری

بعد من جد پدريمو كن دوسالگيم مرده رو يادمه😐

واقعا؟

من تاریخ عروسیمون رو هی میرم از رو کارت میبینم یادم نره ضایع شم😶

امگا۳ و گردو زیاد بخور

آلزایمر نیست؟😶😶😶☹☹☹☹☹☹