2777
2789
عنوان

از دست بچه م به حد مرگ عصبانی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 53 پست
😞😞😞😞😞 مشاوره😐😐😐😐😐😐

عزیزم راست میگه دیگع باید ببره

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا تمام‌مبلامو میز ناهارخوری و صندلیاشو وسایل برقی و گلس تی وی و گوشیو نگم برات

شارژرو هندزفری ام که هیچیییی همینه که شوهرم براش مهم نیست

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
دستشو عادت بده به ساختن به جای خراب کردن . یه بازی یا از این چوبا بگیر که تمرکزشو ببره بالا و به ساخ ...

حتما این کارو میکنم

کدوم چوبا که میسازن؟

منظورت و نفهمیدم؟

لگو ۱۰ تا خریدم اونا رم مشکنه

بازی مغناطیسی خریدم گم و گور شون میکنه

ساختنی های بچگی خودمون خریدم نمیسازه میندازه زبر دست و پا

۳و نیم 

طبیعیه اقتضای سنشه میخواداز هرچی هست بترکونه ببینه داخلش چ خبره.نمیگم تنبیه کن ولی در حد مثلا ی روز ممنوع بودن گوشی لازمه .ب نظرم تنبیه برای کاری ک سلامتی خودش تو خطر بود لازمه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
حتما این کارو میکنم کدوم چوبا که میسازن؟ منظورت و نفهمیدم؟ لگو ۱۰ تا خریدم اونا رم مشکنه بازی مغ ...

اسمشو یادم نیست اینایی ک شماره دارن رو هم میچینن باید با تمرکز از بینشون دربیاریم چوبا رو . این کار باعث میشه کنترل دستشو داشته باشه . یا مثلا بشین باهاش منچ بازی کن . یا شطرنج یادش بده . کارایی که تمرکز رو میبرن بالا و با به کارگیری ذهن انرژی رو تخلیه میکنن

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

پسر من که بچه تر بود یه بار گوشیمو گرفت و شروع به بازی کرد وقتی دید هر کار میکنه نمیبره گوشیو گاز گرفت 🤣🤣🤣🤣اصلا خشن نیست پسرم اولین بارش بود 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل

ینی یه وقتاییم چیزیو نمیبینه از دستش درمیره میگم عه طاها اینو ندیده بودی خخخخ مامانم میگه خودتم مرض داری😂😂😂

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

مال من که اینقدر آزار میده دیروز از دستش تو آشپزخونه خوردم رمین همونجا نشستم نیم ساعت گریه کردم‌ امشبم آحر شلی کلی خودمو نفرین کردم که کاش بمیرم و صبح فردا رو نبینم که باز آزارم بدی.... دیگه نمیکشم به خدا از دستس. از زندگی سیر شدم

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز