2777
2789
عنوان

کیا بدون اینکه شوهرشون بدونه پس انداز دارن و شوهرشون خبر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 47 پست

عزیزم ازنطرشرعی هم بدون اجازه اش درست نیست الان که حامله ای دیگه ازجیبش برندار

مخصوصا که خرج خودش وخونه هم میکنی

دلیلی نداره ..حست کاملا درسته 

مادراحسشون خیلی قویه 

هروقت به خودت میده هرچقدرشودوست داری کناربزار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ازنطرشرعی هم بدون اجازه اش درست نیست الان که حامله ای دیگه ازجیبش برندار مخصوصا که خرج خود ...

اخه میگم یعنی خرج کسی دیگه مثلا خانوادم نمیکنم ک خرج خودمونم میشه اخر سر نمیدونم چرا دوست دارم پول داشته باشم برا خودم پس انداز داشته باشم

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
استارتر کار پس انداز شما درسته ولی بدون اجازه از جیب برداشتن اشتباس

پس چطووووور پس انداز کنم

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

با توجه به اینکه 

۱.همسرت بهت نفقه که حقته نمیده 

۲. کلی پول از خونه بابات آوردی بهش دادی

۳. پس اندار رو تو زندگی خودت خرج میکنی

کارت کاملا درسته . شاید غیراخلاقی باشه ولی درسته . فقط مواطب باش همسرت نفهمه وگر نه اعتمادش رو بهت از دست میده

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
پس چطووووور پس انداز کنم

از پولی‌که برای خودت میده یا خرجی خونه یا پولی که خانوادت بهت میدن و....

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
از پولی‌که برای خودت میده یا خرجی خونه یا پولی که خانوادت بهت میدن و....

میگم ک تو اوضاع اقتصادی الان خیلی وقته پولی نمیده میتونه بده ها ولی یکمی خساست میکنه درکشم میکنم کاملا ولی خوب منم پول احتیاجمه منم یه زنم.خرجی خونم ک خودش همیشه میخره

با توجه به اینکه  ۱.همسرت بهت نفقه که حقته نمیده  ۲. کلی پول از خونه بابات آوردی بهش داد ...

اره دقیقا 

میگم ک تو اوضاع اقتصادی الان خیلی وقته پولی نمیده میتونه بده ها ولی یکمی خساست میکنه درکشم میکنم کام ...

منم قبلا شوهرم بهم میداد الان مدتیه وضع اقتصادی همه خرابه. منم پولی نگرفتم ازش. چیکار کنیم باید بگذره  

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

راستشو بخای بنظر من پس انداز مهمه میدونی چرا بخاطر اینکه فرض کن در اینده مشکلی برات پیش بیاد خدای نکرده و یا برای بچت اون موقع شوهرت تورو ساپورت نکنه میخای چیکار کنی هرچقدرم کم همیشه پس اندازکن بعدم تو مواقع حساس ببین خود شوهرت میتونه از پس قرضش یا هرچی بربیاد زود نرو پولو بده 

ولی جدای از همینا ک باهاش موافقم با یواشکی برداشتن مخالفم عزیزم بنظرم کار درستی نیست

راستشو بخای بنظر من پس انداز مهمه میدونی چرا بخاطر اینکه فرض کن در اینده مشکلی برات پیش بیاد خدای نک ...

منم فقط با یواشکی بردانشتنش مشکل دارم دیگه.بعداخه اگه اینطور برندارم چطور پس انداز کنم پس دیگه پولی دستم نمیاد ک

بعدشوهر منم یه اخلاقی داره هنوزم با گرونی کنار نیومده مثلا یه روسری بخرم ۷۰ تومن نمیتونم بهش بگم خریدم ۷۰ میگم ۵۰ تومن چون میدونم میخاد غرش رو بزنه مجبور میشم بقیشو یجوری جور کنم بزارم سرش.بقیه زن ها  یه چیزی میخرن یه ده تومن بالاتر میگن من کمتر میگم ک گیر نده

منم فقط با یواشکی بردانشتنش مشکل دارم دیگه.بعداخه اگه اینطور برندارم چطور پس انداز کنم پس دیگه پولی ...

تقصیره خودته چرا اون پولی ک جمع کردی دادی شوهرت میزاشتی خودش میداد یا ارثتو اصولا اگ بخای همیشه اینطوری باشی هیج وقت هیچی نداری نمیگم بد باشا اینا صرفا بدی نیست من منظورم اینه مثلا وقتی ۲ تومن شوهرت کم اورد چون پول زیادی نیست خودش میتونه یه فکر براش بکنه وظیفه تو نیست که مخصوصا وقتی میدی ها برروی خودش نمیاره پس اینم از اشتباهات شماست این کارو نکن تا خودتم قانع نکنی ک یواشکی پول برداری