حسود نیستم ولی خیلی ناراحت هستم دوستم عقد کرده 38 سالشه شوهرش 42 همه دوستان ازدواج کردن فقط من مجرد موندم نمیدونم چرا بخت من باز نمیشه بخدا دارم این متن مینویسم چشام پر اشک نمیدونم چه راهی رو برم که مشکلم حل شه
دوستم به شاغل بودن و تو جامعه بودن نیس خواهرشوهر خودم ۴۲ سالشه و شغل و درآمد عالی داره از بس خانوادش همه رو رد کردن یه زمانی که دیگه الان یه خواستگار داره که شرایط خوبی نداره وپولم نداره ولی خواهرشوهرم دوسش داره و با وجود مخالفت شدید خانواده دارن ازدواجمیکنن عزیزم امیدوارم یه بخت خوب نصیبتون بشه❤❤نگران نباشید
ممنون همین که خدا سلامتیمو بهم برگردونه واسم کافیه دیگه به ازدواج فکر نمی کنم چون دیگه بچه دار هم ...
چی میگی بابا در این ناامیدی کفره والا...من ارایشگاه دارم ۶تااز مشتریام بالای ۸ساله ک ازدواج کردن هررررر۶تاشون شوهراشون بچه دار نمیشن تازه ارایشگاه تو یه محله خیییلی کوچیکه ک همشونم نمیان پیشم ولی این تعداد ناباروری از طرف مرد...و ضمنا تواین اوضاع ادم مگه خول باشه بچه بیاره ظلم کنه بهش تواین مملکت بی صاحب ک همه چی رو هواس...من خودم ارزومه شوهری کنم ک بچه دار نشه تو همهمینو از خدا بخواه اااصلنم مورد خودتو درنظر نگیر