2777
2789
عنوان

دوستان از ناراحتی خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 91 پست
دوستم به شاغل بودن و تو جامعه بودن نیس خواهرشوهر خودم ۴۲ سالشه و شغل و درآمد عالی داره از بس خانوادش ...

ببخشیدها ولی چون مال طایفه شوهره دل من خنک شد 😂 بازم می گم ببخشید شاید مال شما خوب باشه 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم 
ای کاش من ب جای تو بودم چون زندگیتو ازدواج میبینی زندگی برات سخت شده گاش بخت منم بسته بود

این حرف رو نزن عزیزم خدا قهرش میگیره نمیدونم چرا انسانها اینقدر ناشکرن .بخدا مجردی خیلی دردسر داره فکر و غصه داره  حرف منو دخترای که سن بالا هستن و مجرد مبفهمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون همین که خدا سلامتیمو بهم برگردونه واسم کافیه دیگه به ازدواج فکر نمی کنم چون دیگه بچه دار هم ...

عزیزم انشاا... هر چی خیره همون پیش بیاد.هستن مردایی که شرایطت رو قبول کنن.نگران نباش .سلامتی از هر چیزی مهمتره.

ببخشیدها ولی چون مال طایفه شوهره دل من خنک شد 😂 بازم می گم ببخشید شاید مال شما خوب باشه 

😂😂😂

ولی نه دختره خیلی خوبیه مشکلی باهام‌ نداریم😊 انشالله که خوشبخت بشه فقط

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
امیدوارم خدا هرچی که خیره واستون رقم بزنه من ۳۱ سالمه ۸ سال پیش میخواستم ازدواج کنم که خانواده نذاش ...

ممنونم گلم.انشاءالله که به زودی خوب شی و با عشقت ازدواج کنی خوشبخت شی گلم .

این حرف رو نزن عزیزم خدا قهرش میگیره نمیدونم چرا انسانها اینقدر ناشکرن .بخدا مجردی خیلی دردسر داره ف ...

چ فکر و غصه ای مجردی ی فکره متاهلی هزار تا فکر خاکبرسرم منم همیجور فکر مبکردم خر بودم برو دنبال ی کاری ول کن شوهر تهش هیچی نیس

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸