2777
2789
عنوان

عروسی نامزده سابقمه 😥😰😫😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 121 پست

بابا الن نرید عروسی توروخدا هرروز امار میره بالا تنمون میلرزه همش.اما اگ خواستی بری بنظرم هم حسابی به خودت برس هم سرحال و با لبخند رو و با نزدیکات بگو و بخند انگار نه انگار.انگار هیچ اهمیتی نداره برات و بقیه ام میفهمن که تو نخواستی والان برات مهم نیس اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خاله ایی بوده واقعا😕😕😕

هم خیر سرش عروس خیییییییلی مذهبی میخاست.چون شوهرخالم فرمانده سپاه یه شهریه...م مثلا...هم حسادت هاش به مامانم باعث شد سنگ بندازه وسط...

دنیا فدای لبخندهای دخترم...
اگر مجبوری برو مثه بقیه ی عروسی‌ها باش هیچ سعی خاصی هم نکن طبیعی باش تا نه خودت اذیت شی نه به برداشت ...

هیع یخته خوب چند وقت پیش یکی از اقوامشون کلی حرف بارم کرد گفت فکر کردی کی هستی خودت میگیدی اینها الان هر وقت میبنیتم میگه دیدی گفتم پشیمون میشی گفتم دیگه کسی نمیگیرتت 

نرم که بدتره میگن لابد ناراحته 

اصلا دلیلی نداره بری عزیزم بعدم بری تظاهر کنی و هزار نفر زیر چشمی زیر نظرت داشته باشن و تمام عکس العملاتو کنترل کنن اگ اذییت نمیشی و حرف بقیه مهمه برات برو

چرا ناراحتی یا حسادت. ببخشیدها چیزی که شما انداختی دور یکی دیگه برداشته. حسادت داره؟ برو برات مهم هم ...

چرا به خاطر حوشحال کردن استارتر در مورد اون دختر خانوم‌اینجوری حرف میزنی....وقتی خودش میگه دوسش نداشتم  و بهم زده جنایت کرده که ازدواج‌کرده طرف؟

شغل و خونه نداشت؟

نه بابا هیچی نه خونه نه شغل نه ماشین هیچی منم به خاطر همین بهم زدم یهو بعدش صاحب همه چی شد ولی خدایی من بابام وضعش خوبه کمکش میکرد مشکلم پول نبود 

رک و راست :هرررررکاری کنی هررررررررررکارری کنی خودتو بزنی به درو دیوارم بازم مردم یه چی میگن عادی باش یا درکل ناراحت نباش دیگ

همون لحظه که مطمعن شدی{تقدیر} از قبل نوشته شدع با چشم بسته از خیابون رد شو👌👌

والا من عروسی دوست شوهرم رفتم 

دوناد با دختر خاله ش عقد بود ،دختره دوسش نداشت و ب خواست دختر جداشدن ،پسره م سه ماه بعدش دوماد شد ،عروس خوشگل و ناز و خانوم

دخترخاله ش با اینکه خودش اینطور خواسته بود اما کاملا مشخص بود حالش بده ،یه لباس درست و حسابی نپوشید و یا ارایش و ...بعدم ب اصطلاح خودشو مشغول سفلی و گوشی نشون میداد خلاصه خیلی بد بود ،اما عروس دوماد خیلی ریلکس بودن

امیدوارم هر دو خوشبخت شن ،لنگه ی هم نبودن چ بهتر ک همون اول ،جلو راه اشتباه رو گرفتن

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.