سلام بچه ها عروسی نامزد سابقمه از اشناهای نزدیکمونم هست باید برم عروسی لباس بپوشم و برقصم و از این حرفها نگاه و حرفای بقیه اذیت میکنه خسته شدم این قد که مقایسه شدم این قد که گفتن حقته زنش از دوستای خودمه برای تلافی رفت خاستگاریش چیکار کنم تروخدا کم اوردم به خصوص که من هنوز مجردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کوچه و خیابان پر شده از ادمهایی که برای داشتنشان لازم نیس تلاش کنی برای بودنت کافیست اشاره کنی تو خاص باش یک خاص دست نیافتنی میتیل هستم یه دختری ک تو زندگیش سختیای زیادی داشته و امیدش به اینده روشن زنده روپا نگهداشته و دنبال اینه رویاش تحقق پیدا کنه و بقیه رو ب رویاشون برسونه یه روز میاد ک باشیم تا ابد بمونیم.... انتظاری اشنا ❣
واااا من فک کردم الان حالت بده ناراحت شدم برات نگو خوشت نمیاد😑😑😑
کوچه و خیابان پر شده از ادمهایی که برای داشتنشان لازم نیس تلاش کنی برای بودنت کافیست اشاره کنی تو خاص باش یک خاص دست نیافتنی میتیل هستم یه دختری ک تو زندگیش سختیای زیادی داشته و امیدش به اینده روشن زنده روپا نگهداشته و دنبال اینه رویاش تحقق پیدا کنه و بقیه رو ب رویاشون برسونه یه روز میاد ک باشیم تا ابد بمونیم.... انتظاری اشنا ❣
منم دارم گریه میکنم پیشمون نیستما ولی حرف بقیخ خیلی بهمم میربزه
میدونم چی میگی.... حتی میدونم من جواب رد دادم میخواد بره خواستگاری کی
ولی به این فکر کن که بعد این اقا کسی وارد زندگیت میشه به این روزا میخندی
البته برا من بار اولم نیس ولی نمیدونم الان چرا دلم گرفت
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."