2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته بیاییم حرف بزنییم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 54 پست

خدایا دلم گرفته خدایا خودت ب دادم برس 😢😔😔دلم از همه ادمات از این همه نامهربونی بدرد اومده خدایا این همه کس و کار دارم رو زمین اما بی کس ترین وتنهاترینم توخودت پناهم و یاورم‌باش

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

دلم به حال همه می سوزه برا مردم کشورم که زیر بار فقر نداری گشنگی و با سیلی صورتشون رو سرخ نگه میدارن دلم به حال مامانم میسوزه دلم به حال بابام می سوزه دلم برا ابجیام می سوزه دلم برا خودمممم می سوزه دلم برا بچه هام می سوزه هی روزگار دلم خونه در حق خیلیا خوبی کردم و بجز بدی ندیدم ....

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری ؟!  میشه توضیح بدی  اگه حالت بد نمیشه

پسرم سندروم داون ن همه ازمایش و غربالگیریام‌خوب بود اما خواست خدا بود ک تا روز زایمانم‌نفهمن 😔😭😭

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
ای وای بچه ی شما مشکل داره؟ تو سنو و غربالگری اینا نشون نداد؟

بله عزیزم سندروم داون  ن نشون نداد انگار خواست خدا بود ک من‌مادر این فرشته بشم اما امتحانش برام زیادی بزرگ بود من ادمش نبودم له شدم زیر این فشار😔😢😭

خدا کمکت کنه عزیزم ناراحت نباش خدا بزرگه

قربونت 😔😘خدا ک‌بی شک‌بزرگه من ضعیفم حکمتشو درک‌نکردم‌ کاش با بچم‌امتحانم‌نمیکرد

درست میشه این‌روزهام‌میگذره حق داری من از ی طرف قسطا وقرضا بدبختی از ی طرفم مریضی پسرم از پا دراوردم ...

تو منی یا من تو من ام پسرم مریضه همه این مشکلات دارم از همه مهم تر مریضی پسرم

😢😢😢بنده خدا ان شالله زودتر حالش خوب بشه زندکی خیلی دارع به همه سخت میگذره منم پسرم روز عید فطر زد ...

برباعث وبانی گرونی هالعنت......خداکنه تواین دوران چیزی خراب شده دیگه ازپس خرجش ادم برنمیاد