2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته بیاییم حرف بزنییم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 54 پست

دلم  گرفته  از همه چی  

بخاطر کرونا  بخاطر کرونا شوهرم بیکار شد بی پول شدیم 

جنس داشت فروش نرفت تقریبا ور شکست شدیم  دم عید تلویزیون مونن پسرم شکست  پول نداریم بخریم 

تو خونه قرنطینه  هیچ سرگرمی نداریم دارم دیونه میشم 

گوشیم هنگ میکنه 

شوهرم یه جا رفت کار کرد یه ماهه الان کرونا گرفته 

دیگه  این یه گوشه از بدبختامه

من باردارم حالت تهوع اذیتم میکنه از مادرم و خواهرام دورم همش تو خونه تنهام الانم شوهرم اومده همش جل ...

😔😔😔منم تمام‌بارداریم‌تنهایی و غربت گزشت ا

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم گرفته بود خیلی....هر لحظه ممکن بود بزنم زیر گریه.😭 الان نی نی تکون داره میخوره یه کم آرومتر شدم😌

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
دلم  گرفته  از همه چی   بخاطر کرونا  بخاطر کرونا شوهرم بیکار شد بی پول شدیم&nbs ...

😢😢😢بنده خدا ان شالله زودتر حالش خوب بشه زندکی خیلی دارع به همه سخت میگذره منم پسرم روز عید فطر زد تلویزیونو شکست فعلا با صفحه خطی خطی داریم‌میگذرونیم

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
من باردارم حالت تهوع اذیتم میکنه از مادرم و خواهرام دورم همش تو خونه تنهام الانم شوهرم اومده همش جل ...

اللهی بگردم  بارداری برام دعا میکنی  خدا دعاگو قبول میکنه 

انشاءالله که از خدا هرچی میخوای بهت بده 

من دلم گرفته بود خیلی....هر لحظه ممکن بود بزنم زیر گریه.😭 الان نی نی تکون داره میخوره یه کم آرومتر ...

عزیزم بسلامتی ان شالله بیاد بغلت 😍

از خدا دل گیرم  

😔😭😢منم دیگه حتی دعام‌نمیکنم خدایا ببخشید اما دیگه ازت ناامید شدم 😔

😢😢😢بنده خدا ان شالله زودتر حالش خوب بشه زندکی خیلی دارع به همه سخت میگذره منم پسرم روز عید فطر زد ...

بعد چهار سال امسال دم عید اگه کرونا نمیکند سال رشد کار شوهرم بود 

بعد چهار سال امسال دم عید اگه کرونا نمیکند سال رشد کار شوهرم بود 

این کرونای لعنتی همه رو بدبخت کرد  و زندگیا سخت بود سختترش کرد