2777
2789

ده ساله خونه ی مادرشوهرم زندگی میکنم ازسختیاش نگم ک همه میدونین جدای این مکافاتهامادرشوهرم پیره ونابیناخونمون خیلی شلوغه ومدام رفت وآمده زیاددرگیری داشتیم همشون عین بزمیمونن نمیدونن ک من هم بایدمث خواهرشون یازنشون آزادباشم ازکلفتی ونوکری خسته شدم خیلی وقته افسرده شدم شوهرم خیلی وابسته س بعدکلی جنگ وجدال راضی شده ک مستقل شیم هرچی میگردیم ک خونه بخریم خونه ی باب میلمون نیست وخیلی گرونه شوهرم میگ کنارخونه ی مامانش میخادخونه بسازه من دیگ امونم بریده میدونم بازچون من نزدیک مادرشم همه ی کاراومسئولیتابه عهده ی منه چیکارکنم ازجهنم دربیام همشون توهمه چیمون دخالت میکنن میگین چ خاکی توسرآب شده م بریزم😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب به شوهرم گفتم ۱سال دیگه بهت وقت میدم منو از اینجا ببری 😑

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

حد و حدود و تعیین کن خیلی رک بگو من وظیفه ای ندارم و اصلاا نرو برای کمک و این چیزا.اوناهم خواستن بیان به بهونه حموم بودن یا خونه نبودن درو باز نکن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

وا خوب بگو من کلفت مادرت نیستم که 

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بغل خونش خونه ساختی و رفتی از اول همه روجمع کن و تقسیم مسیولیت کن یا شوهرت رو بفرست بره اونجا کمک و خودت کمتر برو 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

همه تون یه جلسه بزارین نوبتی ۱ ماهه ببرن خونه شون شما هم خونه بخرین یه جای دور از اونجا برین بسع ۱۰ سال عذاب چی گیرت امد از این به بعد برا خودت زندگی کن .

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

نباید زیر بار بری که نزدیک خونه مادرش خونه بسازی چرا برا مادرش پرستار نمیگیرن یا بقیه بچه هاش نوبتی بهش برسن اخه خونه مادر بزرگ پدربزرگ جای زندگی نیست من الان خونه مادر شوهرم هستیم ده روزه عروسی کردم انقدر نوه داره هی میان میرن نق نق بچه ها آسایش اصلا نداریم