ghahveye_talkh مدیر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 410 عنوان آهای همه ی دنیاجمع شین ببینین من چ مرگمه😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 51 پست ده ساله خونه ی مادرشوهرم زندگی میکنم ازسختیاش نگم ک همه میدونین جدای این مکافاتهامادرشوهرم پیره ونابیناخونمون خیلی شلوغه ومدام رفت وآمده زیاددرگیری داشتیم همشون عین بزمیمونن نمیدونن ک من هم بایدمث خواهرشون یازنشون آزادباشم ازکلفتی ونوکری خسته شدم خیلی وقته افسرده شدم شوهرم خیلی وابسته س بعدکلی جنگ وجدال راضی شده ک مستقل شیم هرچی میگردیم ک خونه بخریم خونه ی باب میلمون نیست وخیلی گرونه شوهرم میگ کنارخونه ی مامانش میخادخونه بسازه من دیگ امونم بریده میدونم بازچون من نزدیک مادرشم همه ی کاراومسئولیتابه عهده ی منه چیکارکنم ازجهنم دربیام همشون توهمه چیمون دخالت میکنن میگین چ خاکی توسرآب شده م بریزم😭😭😭😭😭😭 1399/04/06 | 21:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانمی۲ عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 2551 اجرت بااون اون بالاسری باشه همشون بهونشون بچه هاشونه منی ک ده ساله هیچی ندارم توقع دارشدن ازم من ۲ تا بچه دارم کم نمیزارم واسه مادرم . انشاله مشکلت حل میشه
مامانsepehr عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19163 انصاف ندارن ب الله من ده سال جوونیمواینجاگذاشتم بدون هیچ ثمره ای جزبیماری روانی غمشون نیس عزیز وظیفه ت میبینن میگن تو خونه نفت نشسته. شوهرتو مجبور کن اگ کارش روستا نیس بره شهرستان رهن کنه بگو من طلاهامو واسه رهن میدم هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شاعرمهربان عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 86 کلن زندگیم همینه بگم مثلن غذانمیپزم برات لباستونمیشورم؟کلن دلسوزم واسه همین ازخودم همش مایه گذاشتم&n ... ایثار همیشه خوب نیست شاعر مهربان یعنی شاعری که به مهر شعر می گوید
ghahveye_talkh مدیر استارتر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 410 من ۲ تا بچه دارم کم نمیزارم واسه مادرم . انشاله مشکلت حل میشه فدات عزیزدلم خداعزیزاتوواست نگه داره دورت بگردم😘😘
ghahveye_talkh مدیر استارتر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 410 @نی_نی_یار_۵میشه این تاپیکموحذف کنی ممنونت میشم🌸🌸🌸💖💖💖