2777
2789
در حد رقص و نرمش آره ولی خوب ورزش حرفه ای که تیپ رو درست کنه دوست دارم مرسی عزیز همت میخاد انشاال ...

فدات عزیزم 😍 همچنین 

شک نکن بدنسازی عالیه هم روحیه ت خوب میشه هم هیکلت 

😈
معذرت پودر گین آپ برای کلیه ضرر داره؟ و یا ناباروری میاره؟ اینطور گفتن که

دوست عزیز نجیدونم شما از چه کسی پرسیدین اما هیچ ارتباطی به ناباروری ندارد و اون چیزی که باروری می آورد داروهای استروئیدی بدن سازی هست نه گین آپ کودکان که به شما پیشنهاد کردم.

همچنین نمونه کودکان آن خیر با توجه به اینکه گفتم روزانه دو لیوان آب بیشتر میل کنید مشکل خاصی برای کلیه ایجاد نخواهد کرد.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپاس بزرگوار معذرت آخه من نگران بودم برای همین پرسیدم 🌺🌺🌺

نه نگران نباشید

مشکلی نخواهد داشت مخصوصا برای شما گفتم که از نمونه مخصوص کودکان و نوجوانان استفاده کنید که مشکل و عوارضی نداشته باشد.

اگه بخام شیکوریدین استفاده کنم در کنارش چ مکملای دیگه استفاده کنم؟

همان پودر گین آپ برای شما مناسب خواهد بود به همراه زینک پلاس قبل از ناهار یا جنسینگ ویتامین هاوس بعد از ناهار

عزیزم جواب گرفتی؟ برنگشت؟ صورتت چطور

عزیزم برا من اصلا تاثیر نداشت،نه وزن گرفتم نه چاق شدم

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
عزیزم با چهارشیره و بستنی هر روز و بادام و موز و شیر هر روز و خامه و پنیر خامه و عسل و ارده. تو دوما ...

عزیزمم😔من بالاخره چاق شدم،تاپیکشو هم زدم بخون انشالله توام چاق شی😘

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
مرسی عزیزم. من بدنم چاق شد . خب . ولی صورتم نه. صورت را چکار کردی عزیزم؟

من بدنم و صورتم باهم چاق شد،،اما خب تپل نشدم من،،تازه از حالت لاغری دراومدم...شنیدم شیرخشک برا چاق شدن صورت خوبه