2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بجا گین اپ از این قرص استفاده کنم همراه با قرص امگا سه و قطره ترخون

نه اصلا جایگزین های خوبی نیستند. شما به جای گین آپ سویا رو پودر کنید و مصرف کنید روزانه.

یا گین آپ کودکان مصرف کنید.

اگر شیدیکون میخورید نیازی به قطره ترخون نیست.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
این قرص عوارض هم داره؟ببخشید سوال زیاد میپرسم

خیر گیاهی هست و عوارض خاصی نخواهد داشت.

ولی بعد از ۳ ماه دارو را قطع کنید.

راحت باشید دوست عزیز

من محقق مسائل دارویی و پوست و مو هستم .  و درین مورد باید گفت که قرص فت فست به علت استفاده از ...

عزیزم قرص لاغری چی؟ من یکسال پیش رژیم کالری شماری گرفتم و دوازده کیلو کم شدم و بعد وزنم ثابت مونده و الان قدم 165 و وزنم 65 و شکم و پهلو دارم و دلم میخواد پنج تا هفت کیلو کم شم  توروخدا اسم قرص بهم بگین و ورزشم نمیتونم بکنم هم وقتشو ندارم هم برام خوب نیست ، سنم بیست

عزیزم قرص لاغری چی؟ من یکسال پیش رژیم کالری شماری گرفتم و دوازده کیلو کم شدم و بعد وزنم ثابت مونده و ...

دوست عزیز قرص های لاغری بدون ورزش خود سبب چاقی میشوند.

خیر گیاهی هست و عوارض خاصی نخواهد داشت. ولی بعد از ۳ ماه دارو را قطع کنید. راحت باشید دوست عزیز

مرسی خیلی خوببن شما

چرا قطره ترخون رو با شیکوریدین استفاده نکنم؟اگه رو افزایش وزن تاثیر داره خب خیلی خوبه

مرسی خیلی خوببن شما چرا قطره ترخون رو با شیکوریدین استفاده نکنم؟اگه رو افزایش وزن تاثیر داره خب خیل ...

چون هر دو بیشتر بر افزایش اشتها نقش دارند.

البته شیکوریدین کمی هم بر افزایش وزن تاثیر دارد.