2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم هم نیاز به رسیدگی داره و اینکه دلم گونه میخاد صورتم لاغره😥

شما الان مشکا عمده پوستتون چی هست.

در ارتباط با گونه من شیوه های عمل و تزریق را به دلایل شخصی توصیه نمیکنم و این بستگی به خود شما دارد. ما میتوانید برای پر شدن صورت خود از قرص کلاژن اکتیو به همراه همان ژله که گفتم استفاده کنید.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
شما الان مشکا عمده پوستتون چی هست. در ارتباط با گونه من شیوه های عمل و تزریق را به دلایل شخصی توصیه ...

تزریق که اصلا

این قرص کلاژن اکتیو چطور هست؟

ضرر نداره؟

بله ژله رو حتما استفاده میکنم

پوست صورتم خیلی رنگش گرفته شده و زیر چشمام هم تیره هست

و پوست خشکی هم دارم

کلا پوست شادابی ندارم😥

کدوم رو عزیز؟ نه نمیخام به هر قیمتی که چاق شم برا همین میپرسم ک هرچیزی رو استفاده نکنم

من فت فست خریدم کپسولی بود،از عطاری گرفتم...قوطیش مشکی بود

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
تزریق که اصلا این قرص کلاژن اکتیو چطور هست؟ ضرر نداره؟ بله ژله رو حتما استفاده میکنم پوست صورتم ...

کلاژن لازم برای پر شدن پوست را دارد و آلمانی هست

شما به جای زینک پلاس از قرص رد جنسینگ ویتامین هاوس استفاده کنید.

کرم دور چشم انریکه یا دکتر ژیلا برای شما خوب هست‌‌.

کرم اوره برای مرطوب کنندگی از مارک هیدرودرم و برای شفافیت پن ضد لک پرودرما و سرم ویتامین سی لافارر‌.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...