2777
2789
من محقق مسائل دارویی و پوست و مو هستم .  و درین مورد باید گفت که قرص فت فست به علت استفاده از ...

سلام 

من بیست سالمه

۱۷۰قدمه

۶۵وزنمه

میخام چاق شم

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از ناهار سبب افزایش اشتها میشود. بعد ناهار تا حدی برای لاغری خوب هست اما تاثیر زیادی ندارد. شم ...

من قدم ۱۶۴  وزن ۴۸ سن ۲۲ هیچ مشکلی و بیماری ندارم 

چیزایی ک برا دوستمون گفتین میشه منم استفاده کنم؟اشتهامم یکمی کمه.یونی زینک با زینک پلاس چ فرقی میکنه؟

قبل از ناهار سبب افزایش اشتها میشود. بعد ناهار تا حدی برای لاغری خوب هست اما تاثیر زیادی ندارد. شم ...

اگر سوالی داشتم

همینجا مطرح میکنم

خواهشا باز هم راهنمایی بدین 

خدا خیرتون بده

سلام  من بیست سالمه ۱۷۰قدمه ۶۵وزنمه میخام چاق شم

همین ترکیب که به ایشون گفتم برای شما هم خوبوهست فقط پودر گین آم بزرگسالان پی ان اسی استفاده کنید.

https://www.darukade.com/products/supplement-gainer-957/powder-gain-up-hard-gainer-5216

و صبحانه ها هم شکلات صبحانه یا کره بادام زمینی میل کنید.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
بیشتر که دیگه میشه اضافه وزن🙁

دلم میخادخیلی چاق بشم 

بشم ۸۰

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
صورتت هم لاغره؟

متوسط

من قدم ۱۶۴  وزن ۴۸ سن ۲۲ هیچ مشکلی و بیماری ندارم  چیزایی ک برا دوستمون گفتین میشه منم اس ...

بله میتوانید.

اشتهاتون رو سعی کنید یک هفته به زور بیشتر غذا بخورید بعد کم کم معده ظرفیت خود را افزایش میدهد.

تفاوت ها جزئی هست و یونی زینک همان زینک پلاس هست اما ویتامین سی هم دارد ولی به شکل قرص هست نه کپسول نرم ژلاتینی.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
منم ۱۷۳ قدم وزنم ۶۳ صورتم هم ظریف هست دلم میخاد گونه دربیارم و سرحال شم

منم دلم ی عالمه گونه میخاد😭😭

جینسینگ خوبه میخورم اماقطع میکنم بازم لاغرمیشم