2777
2789

سشنبه جراحی کردم نهفته بود تا امروز انقدر مسکن خوردم خسته شدم زایمانم انقدر درد نداشت ک از این دندون عقل لامصبی دارم درد میکشم چیکارکنم اخه قرص چرک خشک کن هم دارم میخورم بدادم برسید

منم دوتا رو باهم کشیدم تا یک هفته همین جوریه مسکن بخور

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسکن چی مخوردی عزیزم چندساعت یبار میخوردی ؟ بخیه دندونتو چندروز بعد کشیدی ؟؟؟؟؟

بخیه دندونم جزبی بود خودش جزب شد

من ژلوفن و استامینوفنخوردم عزیزم

ان شاءالله زود خوب بشی گلم❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

آخ آخ منم این دردو کشیدم درکت میکنم دکتر گفت دوتا از دندون عقلات جا نداره در بیاد باید بکشی یکیشو کشیدم قرار بود دومی رو هفته بعد بکشم چنان اذیت شدم دیگه برای دومی نرفتم الان شش ساله میگذره هنوز دندونم کامل درنیومده😁

منم بخیه هامو دیروز کشیدم خیلی بده درد جراحی دندون عقل با آب و نمک چند بار تو روز بشور دهنتو خیلی دردش شدیدید میشه دفعه های اول ولی باعث میشه زودتر خوب بشی ممکن از عفونت یا باکتری خیلی درد داشته باشی با آب و نمک زودتر خوب میشی

مادر یه نی نی 👶
آخ آخ منم این دردو کشیدم درکت میکنم دکتر گفت دوتا از دندون عقلات جا نداره در بیاد باید بکشی یکیشو کش ...

بخدا زایمان کردم اصلا دردی نکشیدم ولی این لعنتی اعصابمو خورد کرده ن میتونم غذابخورم قرص هم مخورم معدم درد میگیره 

منم قبل عید دندون عقلم رو کشیدم تا یکهفته درد کشیدم شوهرم منو برد پیش دکتره که دندونم رو کشید بهم گفت چرا زودتر نیومدی برام مسکن گذاشت رو جای دندونم که کشیده بود بعد از یکهفته دردم کامل از بین رفت

توکلت علی الله
یعنی چی مسکن گذاشت رو دندونت ؟؟؟

اره 

یه جور پانسمان بود مسکن بود گذاشت رو لثه ام گفت فردا بیا درش بیارم 

همینکه گذاشت دردم تموم شد فرداش رفتم برام در اورد 

ولی بعدش خوب خوب شدم 

توکلت علی الله
منم بخیه هامو دیروز کشیدم خیلی بده درد جراحی دندون عقل با آب و نمک چند بار تو روز بشور دهنتو خیلی در ...

مدام دارم میشورم انقد تو این سروز غذا نخوردم سرم داره فقط گیج میره شما بعد چند روز بخیه هاتون کشیدین ؟؟؟؟