2777
2789
عنوان

خیانت شوهر خواهر

880 بازدید | 64 پست

خانمها همه رو یه جا میگم

پدرم وضعش خوبه به خواهر اجازه طلاق نمیده

خواهرم چند بار مچ شوهرشو گرفته

بار اخر شوهرش قول داد تکرار نکنه

البته چند بار قول داده و تکرار کرده

این بار اخر شوهرش تلگرام و واتساپشو پاک کرده و ظاهرا خوب شده

خواهرم میگه از کجا بدونم گوشی دیگه نخریده باشه و اونجا واتساپ یا تلگرام نزده

میگه کسی که۲۴ساعت توی تلگرام بوده الان چطور یه دفعه گذاشته کنار

بیشتر بیشتر مشکلش اینه که از شوهرش زگیل تناسلی بگیره

الان هم بارداره و تازه فهمیده

میخواد به شوهرش بگه که اجازه بده خواهرم بره سر کار.و طرف خواهرم نیاد.عوضش میتونه بره زن صیغه کنه شوهرش

بنظرتون کار خواهرم درسته؟؟؟؟میترسه اعتماد کنه و خدانکرده بیماری بگیره

البته شوهرش ظاهرا خوب شده واقعا هم نمیدونیم خوب شده یا ظاهرش هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون تاپیکم پرسیدم 

حاملگیش برای قبل خیانت یا بعدش؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

انقد تجسس نکنین

وقتی خودش میگه کنار گذلشتم و اون برنامه هارو هم پاک کرده شما هم دیگه بهش شک نداشته باشین.

سعی کنین اعتماد بین زن و شوهر رو بیشتر کنین

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

فعلا تا بارداره باید زندگی کنه و سرکارم با این وضعیتش نمیتونه بره پس بگه دکتر از رابطه منعم کرده و برام خطرناکه!

تو این هفت ماه اگه باز گند زد که بعد زایمانش تصمیم جدی بگیره اگرهم که نه انشالله که به روال عادی برگرده

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
خانها توروخدا بگین کارش درسته یا نه من خودم مخالفم  بهش گفتم نه درست نیست ولی منم ف ...

عزیزم مگه شوهرش مریضه ک شماها از بیماریش میترسین

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
نه بعد یه مدت یا یکی دو سال آینده بد طور به هم می ریزه و آخر و عاقبت نداره زندگی شون. خواهرت خیلی مت ...

ببین الان یه جوری هستش همش داره خودشو اذیت میکنه

میگه اگه قیدشو کلا بزنه شاید دیگه استرس نداشته باشه