2777
2789
عنوان

خیانت شوهر خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 64 پست

عزیزم کارش کاملا اشتباهه مردا همبنطوریش هارن چه برسه اجازه بدی بشون اونوقت جلو چشمش همه کار میکنه خواهرتم سر از دیونه خونه در میاره دور جونش منم کسی رو میشناختم دقیق همین مشکلش بود باردار شد شوهره هم قول داد خداییشم عوض شد بالاخره اونم احساس داره که داره پدر میشه بگو شک بزار کنار اگر نماز و قرآن بخونه آرامش میگیره و انشالله با توکل ب اهل بیت مشکلش حل بشه بگو متوسل بشه به امام رضا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان یه جوری هستش همش داره خودشو اذیت میکنه میگه اگه قیدشو کلا بزنه شاید دیگه استرس نداشته ...

تو کوتاه مدت مطمئناً خواهرت خییییلی هم خوشحال و خوشحال تر میشه ولی بعد از یک نهایت دو سال واقعا سنگین هست و تحمل نمی شه کرد. بعد اون شوهر ظاهر زندگی رو نگه میداره تا هميشه؟ اگه باهم تو یه خونه بمونن بعد مدتی نمیگه می خواد با خواهرت هم باشه؟ یا اتفاقی بیوفته و این همه صبر بیهوده بشه؟ یا کلا مرده ول میکنه و میره که باز بعدها شوهره بره بیرون از زندگی خواهرت خیلی برا خواهرت راحت تر هم هست.