2777
2789
عنوان

بچه ها با عشقت از صفر زندگی رو شروع کنی سخته؟؟؟؟خواهش میکنم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول ب دست میاد ولی انسانیت نه منم با این ک 30سالشه هیچی نداره ولی واسم مهم نیست چون میتونم با ی مرد پولدار ازدواج کنم وقتی عشق بینمون نباشه یا بهش حس نداشته باشم یا آرامشی ک.پیش اون دارم نداشته باشم یا این خوشحالی و تفاهمی ک با اون دارم رو باهاش نداشته باشم پولم ب هیچ دردم نمیخوره پول ب دست میاد ولی عشق و لذت نههه بی پولی میدونم سخته ولی وقتی با عشقت باشی تحمل میکنی با جون و دلت

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
زیباترین کاری که‌ تو زندگیت میتونی انجام بدی از نظر من همینه😍🥰

واقعا خودمم همینو حس میکنم.شدم امید زندگیش.بخاطر من شبانه روز تلاش میکنه.میخوام منم کنارش بمونمو ناامیدش نکنم😢

من زندگيم اينده خوشى نداشت

ولى خب واقعا از صفر شروع كرديم

ي زمان مستاجر بوديم خوده خونه موكت داشت كه اگه نداشت همونم نداشتيم

فك كن مهمون اومد برام ي پتو نداشتم زير پاشون بندارم ك رو زمين خشك نشينن

كولرمون يك ماه خراب بود و نميتونستيم درستش كنيم اونم تو گرماى جنوب

اما فقط چند ماه بعد همه چيزو كم كم شروع كرديم ب خريدن 

ايشالا هميشه كنار هم خوش و خرم باشين و ب هرچى ك ميخاين برسين 

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
پول ب دست میاد ولی انسانیت نه منم با این ک 30سالشه هیچی نداره ولی واسم مهم نیست چون میتونم با ی مرد ...

دقیقا خودمم نظرم همین بود

هیچوقت ملاکم پول نبود بااینکه هیچی خودم کم نداشتم

واقعا یه انسانه کامله حتی گاهی پیش خودم میگم فرشته س.کنارش خیلییی خوشبختم.فقط کمبود پول داریم همین

اگه خانواده ی خوبی هم داره و خودت هم کار میکنی باهاش ازدواج کن، پسر خوب کم پیدا میشه. نظر پدر و مادرت از نظر بقیه ماها مهم تره چون اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد فقط اونان که کمکت میکنن.

نظر شخصی منابخای بعده سه سال زندگی زیر ی سقف مشکلات اقتصادی صددرصد باخودشون دعوا میارن هرچند عاشق هم ...

بستگی به طرفین داره

ما هم از صفر شروع کردیم. یعنی نه تنها چیزی نداشت بلکه وام هم گرفته بود. ولی ۲.۵ سال بعد خونه خریدیم. چون هدفمند شروع کردیم و منابع درامدیم رو بیشتر کردیم.

از صفر میشه شروع کرد، ولی رو باد هوا نه!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دقیقا خودمم نظرم همین بود هیچوقت ملاکم پول نبود بااینکه هیچی خودم کم نداشتم واقعا یه انسانه کامله ...

جای من بودی چی میگفتی انقدرررر مشکل داریم تو لااقل درس خوندست تفاوت سنیتون کمه من با وجود این همه مشکلات پاش وایسادم چون مَرده چون نمیذاره غم رو لبم بیاد چون از وقتی اومد توی زندگیم فهمیدم عشق چیه زندگی چیه. باهاش بمون مطمن باش خوشبختی باهاش

سلام  من و شوهرم از صفر شروع کردیم  هیچی نداشتیم   ولی الان خداروشکر میلیاردر شده ...

چجوری میلیاردرشده 😢😢😢من میترسم از فقر بمیریم دوتامون😅

من شوهرم اومد خواستگاریم اول ماهی بود که رفته بود سر کار پول حقوقشم کامل داد برای آخریت قسط دیه تصادفی که کرده بود 

با هم از صفر واقعی شروع کردیم نه ماشین نه خونه نه حساب بانکی حتی ۱۰۰۰تومن نداشت پاک پاک هر چی داشته بود داده بود به دیه. 

با هم کار میکردیم من حتی دورانی که عقد بودیم حقوقمو پس انداز میکردم حتی یک قرونشو پدر و مادرم نخواستن که کمک بشه برای جهیزیم . 

ولی در کل سخت بود ۶سال از زندگیمون گذشت اولین مسافرت زندگیمونو رفتیم .

اما اینم بگم بعد ۴ سال خونه خریدیم دو سال بعدش ماشین.

از خیلی چیزا زدیم . لباس خوراک گردش و تفریح . ولی آخرش شیرین شد . خداروشکر داریم

سخته ولی قابل انجامه

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد