2777
2789
عنوان

بچه ها با عشقت از صفر زندگی رو شروع کنی سخته؟؟؟؟خواهش میکنم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست
از صفر شروع کردن سخته ولی غیرقابل تحمل نیست. به شرطی که مردی که قراره باهاش ازدواج کنی هدفمند باشه، ...

دقیقا فوق العاده هدفمنده و همه چیزش برنامه ریزی شدس.خیلیم ادم درستکاریه خیلی قلب پاکی داره مطمئنم اینده خیلی خوبی داره.اما میدونم که قراره چندین سال سختی زیادی بکشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ منابعی ب منم یاد بده توروخدا😢

هر شغلی که دارید، یه شیفت اضافه هم کار کنید. هر هنری که دارید ازش پول دربیارید. هر راه حلالی که بلدید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من شوهرم اومد خواستگاریم اول ماهی بود که رفته بود سر کار پول حقوقشم کامل داد برای آخریت قسط دیه تصاد ...

میشع بپرسم شوهرتون از چند سالگی شروع کرد 😢اخه عشق من 30سالشه فقط ی ماشین داره خونه هم تازه داره میسازه

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
دقیقا فوق العاده هدفمنده و همه چیزش برنامه ریزی شدس.خیلیم ادم درستکاریه خیلی قلب پاکی داره مطمئنم ای ...

اگر خانوادت تاییدش میکنن شک نکن. ادما نون قلبشونو میخورن. بعد از سختیا زندگی داری که برای ذره ذره ش دوتایی تلاش کردین

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگر خانوادت تاییدش میکنن شک نکن. ادما نون قلبشونو میخورن. بعد از سختیا زندگی داری که برای ذره ذره ش ...

اره واقعا منم به فکر اون لذتیم که وقتی زندگیمونو باهم میسازیم به دست میاد😍اره کل شهر تاییدش میکنن از خوبی زبانزده به خدا

میشع بپرسم شوهرتون از چند سالگی شروع کرد 😢اخه عشق من 30سالشه فقط ی ماشین داره خونه هم تازه داره میس ...

۲۶ سالگی شروع واقعیش بود که با هم ازدواج کردیم قبلش برای باباش کار میکرد که اونم سالی یکی دو بار حقوقش میداده اونام رفت به دیه . ولی ۲۶ سالگی که استخدام شد و ازدواج کردیم از همون موقع شروع کرد. 

اینم بگم حقوق شوهرم از سال سوم ازدواجمون زیاد شد قبلش کم بود ترفیع رتبه که گرفت حقوقش خیلی خوب شد

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
چجوری میلیاردرشده 😢😢😢من میترسم از فقر بمیریم دوتامون😅

شوهرم با استاد راهنمای مقطع ارشد در ارتباط بودن، دوست شده بودن، با هم شهرک  تاسیس کردن

و..... خیلی زحمت کشیدن با کم شروع کردن، سرمایه گذار جذب کردن

مال ما تازماني كه بدبخت بود با من بود به محض اينكه پولدار شد رفت زن گرفت 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بنظرم ادم باید زرنگ باشه و بلد باشه گلیم خودشو ازاب بکشه بیرون ..

اگ همینتوره و دوسش داری مبااارکههه😍😍🌸

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!