2777
2789
عنوان

مهمونی یکروز دوروز نه ده روز

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 98 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ٤ روز مجبور شديم خونه جاري بمونيم خونمون گاز نداشت تو سرماي زمستون با اينكه باهم مثل خواهريم منو شوهرم رفتيم مرغ و گوشت و روغن و ميوه و همه چي گرفتيم گفتيم زشته يه شبم اومديم خونه با پيكنيك تا صبح سر كرديم روم نشد ديگه بيشتر بمونم😐😐😐😐😐😐😐

خداياشكرت....❤️ 

منم از اینکه بیشتر سه چهار روز بمونی جایی متنفرم حالا چه مادر باشه چه خواهر برادر چه بقیه فامیلا...مادرشوهر من که ازشهرستان بیاد دیگه یادش میره بره خونشون 😒

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

فقط نمیدونم چرافکر میکنن هرکس شمال زندگی میکنه خونش هتل هست بابا هرکی دلش میخواد بره شمال بره خونه اجاره کنه والا من شوهرم حداقل ۲۰تا دوست توشمال داره که قبلا تهران همکاربودن بازنشسته شدن رفتن شمال هرکاری کنه نمیرم خونشون میریم خونه اجاره میکنیم مگه مردم گناه کردن