2777
2789
عنوان

بسته بندی لباس در خانه

9415 بازدید | 78 پست

سلام یکی پیدا کردم که برای کار تو خونه لباس میده باید بسته بندی و برچسب و... ولی کارمزد میگیره 

کسی باهاشون کار کرده میدونه جریانشون چیه؟ 

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه عالی😍😍کجاس

بله سراسر ایرانه

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

من قبلا اینکارو کردم البته مال تولیدی بابام بود واسه اینکه سرم گرم بشه و هی نگم میخوام برم سرکار میاورد خونه مارک میزدم بسته بندی میکردم خوب پولی هم بهم میداد😂

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
یعنی یه سری لباس میده تو خونه بسته بندی کنی؟  اونوقت چقدر حقوقشه؟

فرای هر چیزی فرق میکنه مثلا برای 720 جین لباس 2800 میده برای یک تا دو ماه باید بدی تحویل ولی اول باید هزینه کارمزد و کرایه بار بدی

یزد هم هست؟؟؟ چه کار باحالی... ژاپن قعطه های ساعت هاشو میده زنان خانه دار روی هم کنن و ساعت بشه ک احساس مفید بودن کنن و کار هم زودتر پیش برت.... 

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
ینی چی کار مزد میگیره؟

برای بازاریابی که میکنن و تولید پیدا میکنن و هزینه هایی دیگه برای یه تولیدی نیس 

فرای هر چیزی فرق میکنه مثلا برای 720 جین لباس 2800 میده برای یک تا دو ماه باید بدی تحویل ولی اول بای ...

روی هم چقدر میشه؟تضمین هم داره؟

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟