من نه جلسشو رفتم تو جلسه پنجم پارک پشت ماشین رو که بهش میگه دوبل و دور یک فرمونه و دو فرمونه رو گفته دیگه چیز جدیدی نمیگه😕در صورتی که پارک دوبل میشه پارک بین دو تا ماشین و همینطور پارک از جلوی ماشین هم نمیگه
لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
من بدون هیییچ دلیلی میترسم برم اقدام کنم واسه یادگیری همه ترسم از اینه خراب کنم با مثلا یاد نگیر ...
منم ترسشو داشتم ولی وقتی از همون جلسه اول نشستید پشت فرمون تا حدودی درست میشه ولی برای گرفتن گواهینامه من میترسم همینطوری که اطرافیانم میگن چند بار رد بشم چون ماشین نداریم که باهاش تمرین کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم ترسشو داشتم ولی وقتی از همون جلسه اول نشستید پشت فرمون تا حدودی درست میشه ولی برای گرفتن گواهینا ...
تمرین خوبه ولی اگه ماشین نیست بنظرم زودتر امتحان عملیشو بدی فراموش نکنی ... توی عملی بنظرم البته برای من اینجوری بود که باید اعتماد به نفس داشته باشی اگه بترسی آدم یادش میره کالج بگیره برای دنده عوض کردن یا اینه رو چک کنه کمربند ببنده واینها
ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊 ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم برای حاجت دل همه بگیم یاعلی محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
میشه اونی که میخواد یادمون بدرو خودمون انتخاب کنیم که خانم باشه؟؟ بعد اینکه پارک کردنو اینا سخت نیس ...
آره عزیزم اگر خانم انتخاب کیند همراه نمیخواد ولی با آقا باید یک همراه داشته باشید هر ماشینی که بخواید هم خودتون میتونید انتخاب کنید و اینکه شما از آینه همه چی رو میبینید و مربی هم کنارتونه پاشین رو کنترل میکنه و سرعتی هم ندارید که بخواید تصادف کنید
خواهش میکنم ازتون این کاربر زیبای او رو ببینید چطور میاد تو تایپیکا هر چی دلش میخواد میگه،من اصلا باهاش همصحبت نشدم و نمیشم ولی لطفا شما بیاید و خودتون قضاوت کنید