2777
2789
عنوان

خانم های عزیز یک لحظه میاید؟

68 بازدید | 17 پست

عزیزان سربسته میگم

برای دردی که هر ماه داریم چی پیشنهاد میدید

نفسم بالا نمیاد

مجبور شدم تاپیک بزنم و خودم حذفش میکنمقابل توجه ااون دسته از عزیزانی که دستشون رو گزارش زدنِ 

چیز طبیعیه و قبح نداره

تو تقویم جهانی هم یه روز به همین نامِ

ولی بازم من تابو ایران رو رعایت کردم سربسته نوشتم

امیدوارم به اینده  
چرا سربسته یه چیز طبیعیه واقعا خودت داری جوری نشون میدی انگار زشته

عزیزم بی خیال الان حال و حوصله یی بحث سر این مورد رو ندارم از درد

امیدوارم به اینده  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای دل دردش یبار زمانی ک پریود نبودم هرشب چند قطره سیاهدانه میریختم توی نافم و بعد در جهت عقربه ...

روغنش؟

اثر داشت؟

من الان مسکن ندارم و دردمم وحشتناک شده جوری ک نفسم بالا نمیاد

امیدوارم به اینده  

درد پریودی منظورته؟؟؟من ک همه راه ها رو رفتم از انواع دمنوش های گرم و دارو گیاهی گرفته تا کیسه اب گرم و درد و زهر مار😐😐😐😐هیچ کدوم فایده نداشت..فقط ژلوفن میخوردم تو پنج دقیقه کلن اروم میشدم..از چندتا دکترم پرسیدم گفتن اصلا مشکلی نداره میتوتی بخوری

درد پریودی منظورته؟؟؟من ک همه راه ها رو رفتم از انواع دمنوش های گرم و دارو گیاهی گرفته تا کیسه اب گر ...

اره عزیزم ولی گیاهی هم پیش بری خوبه 

منم وقتایی ک دمنوش و چیزای دیگه در دسترسم نیست مفنامیک یا نوافن میخورم