2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامنم سفت بودهفته پیش البته شل میشدیه ساعت بعداینادوباره سفت میشدرفتم دکترامپول داده بهم من طول سرویکسمم کمه اگه قبلش زیادسرپامونده باشی ازاونم میشه ولی من تواستراحت اینجوری میشدم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
برامنم سفت بودهفته پیش البته شل میشدیه ساعت بعداینادوباره سفت میشدرفتم دکترامپول داده بهم من طول سرو ...

منم از صبح خوابیدم فقط ، فکر میکنم از یبوست هم باشه چون وقتی تحرک ندارم معذرت میخوام شکمم کار نمیکنه  و سفت میشه . من الان دور نافم سفته وقتی راه میرم احساس سنگینی میکنم برا شما هم اینطوری بود؟؟

من همه اميدم خداست
یه نیم ساعت نشستم جلو کولر دقیقا ، خیلی گرمم بود

عزیزم ممکن به خاطر اون بوده باشه چون منم تو بارداری جلوی کولر میرفتم شکمم سفت میشد از این به بعد شکمت رو بپوشون جلوی کولر گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم از صبح خوابیدم فقط ، فکر میکنم از یبوست هم باشه چون وقتی تحرک ندارم معذرت میخوام شکمم کار نمیکنه ...

اره ازیبوستم میشه من هرروزانجیرخشک میخورم برامن درحدی سفت بودکه نمیرفت توولی دردنداشتم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
عزیزم ممکن به خاطر اون بوده باشه چون منم تو بارداری جلوی کولر میرفتم شکمم سفت میشد از این به بعد شکم ...

آهان ممنون عزیزمم مرسی خیلی نگران بودم الان جوجه  داره تکون میخوره

من همه اميدم خداست
اره ازیبوستم میشه من هرروزانجیرخشک میخورم برامن درحدی سفت بودکه نمیرفت توولی دردنداشتم

منم میخورم همه جور میوه ملین هم میخورم ولی تا راه نرم و کار نکنم فایده نداره

من همه اميدم خداست
آهان ممنون عزیزمم مرسی خیلی نگران بودم الان جوجه  داره تکون میخوره

ای جونم خدا حفظش کنه عزیزم نگران نباش گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم