2777
2789
عنوان

بیان کمک‌ک خیلی واجبه...

239 بازدید | 66 پست

حتما بخونید تو رو خدا ..یه نفر ب نام سید امین ،تبریزی...ادعا داره قران درمانی میکنه ،منم برا مشکلم ازش کمک خواستم ، اولش خیلی خوب توضیح داد ،کاملا مذهبی و قرانی .پولی هم نمیخواد..ب من گفت تو سرنوشتت با فلان اقا تباهه...بدونه اون اینده ی روشنی داری ، بچه ی جن در تو نفوذ کرده کاینجور عاشقاون شدی ،بیمار متافیزیکی هستی باید بهت ایات قران،نماز و غسل بگم

اما بهم گفت کمک کن و هرچی خواستم انجام بده،تا بتونم بهت راه حل بدم،چیزای عجیب غریب میخواد...میگه عکس اتاقتو بفرست ،ب دوستم گفت تو بار منفی در قسمت سینت داری عکس سینتو بفرست و همزمان دعاخوندن براش...نمیفهمم  خیلی ترسیدم یسری اطلاعات  اسم خودم و عشقم وسنو ،اسم مادر و پدر دادم بهش...یعنی همه حرفاش دروغه؟؟؟؟

واااااا عکس سینشو هم فرستاد 😶؟ 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نده بیخیال بابا 

ب اسم قران 

هزارتا کار دیگه میکنن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من به خود قران اعتقاد دارم خداییش ولی به این چیزا نه هر موقع قران خوندم اروم شدم و گره از کارم باز شده وقتی خودمون میتونیم با دعا و خوندن قران خودمونو اروم کنیم و به خدا نزدیکتر بشیم نیازی به این کارا نیس 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
اسم پیج تلگرامش @yazahra39هست تا کار از کار نگذشت کمک کنید لطفا اینم شمارشه 09148294283 ب نظرتون ...

نه اصلا اگه میتونه کاری بکنه چیکار به عکس بدن و اتاق رو مشخصاتت داره.بازم میگم اینا همش خرافاته از خود خدا بخواه مشکلتو حل کنه