2777
2789
عنوان

رمان خونا

232 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

یه رمان بود درباره یه خانمی که با یه مرد که دوتا بچه داشت ازدواج کرده بود 1خیلی هوای بچه ها رو داشت ولی رابطه اش با شوهرش سرد بود و کم کم یاد گرفت رابطه اش رو چجوری درست کنه

کسی میدونه اسمش چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه رمان تو سبك گناهکار اگه میدونین بگین لامصب خیلي خوبه😑

فعلا یه مدت استراحت کن تا از کف این بیای بیرون  تا چند وقت هیچی بهت نمیچسبه

ولی اسطوره هم خیلی خوب بود

فعلا یه مدت استراحت کن تا از کف این بیای بیرون   تا چند وقت هیچی بهت نمیچسبه ولی اسطوره هم خی ...

سه چهار ساله پیش خوندمش هنوز هیچ رماني رو دستش ندیدم  اسطوره رو اولش و خوندم نتونستم ادامه بدم جالب نبود

سه چهار ساله پیش خوندمش هنوز هیچ رماني رو دستش ندیدم    اسطوره رو اولش و خوندم نتونستم ادا ...

اسطوره رو ادامه بده واقعا جذاب میشه... من حس میکردم تو دنیای دیگه ام

فعلا یه مدت استراحت کن تا از کف این بیای بیرون   تا چند وقت هیچی بهت نمیچسبه ولی اسطوره هم خی ...

گناهکار خیلی چرت بود از رمان های تخیلی اصلن خوشم نمیاد رمانی که حرفی برای گفتن نداشته باشه 

گناهکار خیلی چرت بود از رمان های تخیلی اصلن خوشم نمیاد رمانی که حرفی برای گفتن نداشته باشه 

اره ولی جوش ادمو میگیره... من مثلا اسطوره رو سه چهار بار خوندم اما گناهکار رو یه بار