2777
2789
عنوان

رمان خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 25 پست
اسطوره رو ادامه بده واقعا جذاب میشه... من حس میکردم تو دنیای دیگه ام

واقعا قلم نویسنده ی این رمان عااااالیه بعد از اون من رمان های مومیایی و شاه شطرنج رو از این نویسنده خوندم عاااالی بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها یه رمان تو سبك گناهکار اگه میدونین بگین لامصب خیلي خوبه😑

منم اولین رمان نتی که خوندم گناهکار بود ولی دیگه اصلن دوس ندارم یه بار دیگه بخونمش به نظرم اسطوره خیلی قوی تر بود چند بار خوندمش

خدای خوبم... خودت بساز، تو بسازی قشنگتره میسپارم به خودت...🍃💛
منم اولین رمان نتی که خوندم گناهکار بود ولی دیگه اصلن دوس ندارم یه بار دیگه بخونمش به نظرم اسطوره خی ...

میدوني من از اونام که خیلي تو جوه رمان میرم ، هم بخاطره اینکه جزِ اولین رمانام بود دوسش دارم و هم بخاطره موضوعه داستانش

کلیَم اون اخراش گریه کردم😑😂

اسی این رمانی که دنبالشی منم چند تا خوندم با این موضوع ولی هر چی فک میکنم یادم نمیاد یه رمان بود پدر خوب که مرده یه دختر داشت 

یکی دیگه هم بود مرده ۴ تا پسر داشت اسمای بچهاش با ب شروع میشد کوچیکه برنا بود ولی اسم رمانو یادم نمیاد 🤔

میدوني من از اونام که خیلي تو جوه رمان میرم ، هم بخاطره اینکه جزِ اولین رمانام بود دوسش دارم و هم بخ ...

قتل  سپندیار و جلد دومش پیله ات را بگشا خوندی اونم قشنگه نویسندش قشنگ نوشته من با اون گریه کردم بخاطر دختره نیلوفر