2777
2789
عنوان

کسایی که کرونا گرفتید سرفه هاتون چطوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 13403 بازدید | 45 پست

داداش من سی تیش مثبت بود

۱۰روزه  تو خونه س .هیچ علایمی نداره فقط دوسه روز تنگی نفس 

منم فک کنم ازش گرفتم چون دوسه روز بیرون روی داشتم و یه روز سرفه شدیدی که از ته حلقم میسوخت و درد تو ناحیه قفسه سینه داشتم 

سرفم که میگرفت از بالای معدم درد میپیچید میزد به پشتم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
داداش من سی تیش مثبت بود ۱۰روزه  تو خونه س .هیچ علایمی نداره فقط دوسه روز تنگی نفس  منم ...

ایشاالله بلا دور باشه ازتون

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک هفتس اینجورم ولی سرفم از گلومه دو سرفه ای ب منم گفتن شاید بخاطر اسید معدته چون باد گلوام دارم

خانم خواهش میکنم جواب بدین خوب شدین بیماری چی بود منم امشب سرفه می زنم شبیه سرفه شما

داداش من سی تیش مثبت بود ۱۰روزه  تو خونه س .هیچ علایمی نداره فقط دوسه روز تنگی نفس  منم ...

چکار کردی سرفه هات کم شدن؟

الان شوهرم از سر شب سرفه داره 😥

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
چکار کردی سرفه هات کم شدن؟ الان شوهرم از سر شب سرفه داره 😥

عزیزم 

یه پیاز متوسط رو بذار بپزه با شعله متوسط و نصف استکان آب

خودش اب میندازه 

بعد یه ساعت میپزه 

بعدم بده بخورن خیلی عالیه واسه سرفه 

یه دستور عالی دیگه هم اینه 

زنجبیل و سیر تازه رو رنده کن با دو لیوان اب بذا بجوشه که ۱ لیوان اب بمونه 

بعد با عسل شیرین کن و بخوره اینم عالیه

من چند روز پیش سرفه داشتم پیاز کاملا درمونم کرد

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
عزیزم  یه پیاز متوسط رو بذار بپزه با شعله متوسط و نصف استکان آب خودش اب میندازه  بعد یه ...

سلام خداروشکر خوب شدین .سرفه تون خشک بود یا خلط داشتین؟ خواهرم بارداره سه ماهه .کرونا گرفته و بشدت سرفه خشک داره

سلام خداروشکر خوب شدین .سرفه تون خشک بود یا خلط داشتین؟ خواهرم بارداره سه ماهه .کرونا گرفته و بشدت س ...

ممنونم عزیزم

سرفم‌به شدت خشک بود و ته گلوم‌میخارید

انشالله به زودی خوب میشن نکران نباشید 

فقط مهم اینه که نترسه اصلا 

سیر و زنجبیل تازه هم رنده کنید با یه لیوان اب بجوشونید غلیظ که شد با یکم عسل شیرین کنید بخوره خیلی موثره 

عزیزم  یه پیاز متوسط رو بذار بپزه با شعله متوسط و نصف استکان آب خودش اب میندازه  بعد یه ...

عزیزم پیاز باپوست یا بدون پوست من الان میخوام روش شمارو تست کنم لطفا کمکم میکنید؟

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
عزیزم پیاز باپوست یا بدون پوست من الان میخوام روش شمارو تست کنم لطفا کمکم میکنید؟

عزیزم پیاز بدون پوست

انشالله که جواب میده 

بذار حسابی بپزه