2777
2789
عنوان

کسایی که کرونا گرفتید سرفه هاتون چطوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 13403 بازدید | 45 پست
من شوهرم دیروز تب و لرز سردرد و بدن داشت مایعات اینا خورد امروز میگه بهترم خودش میگه پریشب خربزه و گ ...

آلرژیم تو ایندفصل زیاده ادم شک میکنه همش ب خودش ایشاالله که نیس

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دیروز گفتم تو بخشمون ۱۸ نفر بودن که از عروسی گرفتن منو خوردن که دروغ میگی غلو میکنی

نه عین واقعیت رو میگی .

سه روز قبل کوچه پشتی ما عروسی بود .

شب بیمارستان اعلام کرد 40 نفر هم زمان کرونا گرفتن . 

سه نفرم پریزوز فوت شدن 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
منم مثل تو هستم . یه ماما بهم گفت اسید معدت زیاد میشه منجر به سرفه میشه .

من یک هفتس اینجورم ولی سرفم از گلومه دو سرفه ای ب منم گفتن شاید بخاطر اسید معدته چون باد گلوام دارم

الرژی مگه اخه تب و لرز و سردرد و بدن درد میده.خسته شدم نمیدونم نزدیکش شم یا نه اخه سخته هی ماسک زدن

نه نداره .ایشاالله که چیزی نمیشه عزیزم

الرژی مگه اخه تب و لرز و سردرد و بدن درد میده.خسته شدم نمیدونم نزدیکش شم یا نه اخه سخته هی ماسک زدن

برو تست بده ... شوهرم سردرد و و سرگیجه و تب خفیف داشت تست داد مثبت شد 

برو تست بده ... شوهرم سردرد و و سرگیجه و تب خفیف داشت تست داد مثبت شد 

نمیره هرچی میگم میگه تستم دادم حالا دکتر میخاد چیکار کنه تهش یه سرم ضد دردو و ناپروکسن و ازیترو بده ک بگه مایعات بخور دیگه

نمیره هرچی میگم میگه تستم دادم حالا دکتر میخاد چیکار کنه تهش یه سرم ضد دردو و ناپروکسن و ازیترو بده ...

لااقل میدونه داره یا نه که به بقیه منتقل نکنه ... سوپ و مایعات زیاد بده ... بخور بگیره خیلی خوبه ... اب نمکم قرقره کنه ابش ولرم باشه 

تو خونه چطور خودت رعایت کزدی که نگیری

والا رعایت نکردم 😶 دو سه روز اول که نمیدونستیم کروناس میرفتم کنارش چون سرش خیلی درد داشت اروم ماساژش میدادم بعدش که فهمیدیم کروناس در حد یکی دو متر فاصله میگرفتیم و همیشه دستشویی رو ضد عفونی میکردم ولی اینکه تو اتاق جدا باشه و ماسک بزنیم نه ... خودمم نگرفتم یا گرفتم و علائم ندارم نمیدونم دو هفته اس میگذره