اون سوراخ سوراخا چیه میگم منم ابکش استیل بخرم بزارم تو قابلمه آب دار،بخار پز شه
😆😆پلاستیک فروشا و لوازم ریز اشپز خونه فروشا دارن بگی بخار پز خودشون بهت میدن یه صفحه سوراخ سوراخ که سه تا پایه داره میزاری تو قابلمه و کمی اب میریزی توش درش رو میزاری .من باهاش همه چی بخار پز می کنم
کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
اون سوراخ سوراخا چیه میگم منم ابکش استیل بخرم بزارم تو قابلمه آب دار،بخار پز شه
واقعا ذائقه اب هست همسر من مثلا هویج و سیب زمینی و بخار پز میکنم میذارمکنار غذا دوست داره ولی بادمجون و کدو رو نه ما خوشمون نیومد چون فقط سرخ شده شون و دوست داریم. ولی اگه همیشه استفاده نمیکنی از همون سبد داخل قابلمه استفاده کن باور میکنی من گذاشتم بخار پز و انتهای کابینت بالا برام دراوردنش سخته باید چند تا وسیله رو دربیارم تا بتونم تازه بخارپز و بیارم بیرون گاهی همون سبد و میذارم😂😂😂😂 سرویس قابلمه ها معمولا اون سبد و دارن
کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
سرویس قابلمه سه تا دارم هیچ کدوم نداشتن.تازه یکیشم کره ای هستش. میزم از اون سوراخ سوراخا میخرم از ط ...
خواهش میکنم ااا حالا برای من ۲ تا سرویس داشتم دارن😂😂 اره اگه واقعا دیدی ک ب کارت میاد بخر چون واقعا لوازم برقی جاگیر هست من مشکل دارم با جاگیر بودن وسایلهای برقیم ک باور کن در طول سال ۲ بار هم استفاده نمیکنم