2777
2789
عنوان

خانمایی که بخارپز دارید تشریف میارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20346 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه رو کردم تو کمد دیواری لای لباسا    

😂😂😂😂 باور میکنی ب مامانم همش غر میزنم اخه ما ک اصلا از پلوپز استفاده نمیکنیم چرا دادی ده ساله روشن نشده😂😂😂 اخرش هم میخوام بدم ب عروسمون ک برای جهیزیه اش نخره دون استفاده میکنه. چایی ساز کلا چند بار استفاده کردم مگه. همین بخارپز. رنده برقی. یعنی مامان من هر چی دیده بوده خریده قکر نکرده قابل استقاده هست نیست جا میخواد نمیخواد

سس چجوری درست میکنی گلم 

پیازچه رو با روغن زیتون تفت میدم ی قاشق رب میزنم ی قاشق هم سس سویا ی قاشق ککچیک هم ارد میزنم تفت میدم یکم اب میریزم چون من تند خیلی دوس دارم فلفل زیاد میریزم با نمک کنجد هم میریزم

پیازچه رو با روغن زیتون تفت میدم ی قاشق رب میزنم ی قاشق هم سس سویا ی قاشق ککچیک هم ارد میزنم تفت مید ...

راجبه غذای بخار پز و آبپزی بیشتر توضیح بده رژیم دارم کلافه شدم بلد نیستم چی بپزم 

راجبه غذای بخار پز و آبجی بیشتر توضیح بده رژیم دارم کلافه شدم بلد نیستم چی بپزم 

منم ۲ سال تو فاز رژیم بودم 

ببین توی رژیمی فقط بخارپز ملاک نیس برنجتم بخور ولی کم روغن و کم نمک 

هفته ای ۴ وعده در هفتمو بخارپز میخوردم کدو بادمجون قارچ کلم گل کلم بروکلی همشونو بخار پز میخوردم کنارشون سس درست میکردم

بعضی وقتا سالاد میخوردم کنارش مرغ اب پز تیک تیک میکردم میریختم سالادمو با ماست چکیده و وغن زیتون و اب لیمو میخوردم

کنار همه ی غذاهام ذرت میخوردم بعضی وقتا با شیر اب پزش میکردم 

😂😂😂😂 باور میکنی ب مامانم همش غر میزنم اخه ما ک اصلا از پلوپز استفاده نمیکنیم چرا دادی ده ساله رو ...

من استفاده میکنم پلوپز مهمون بیاد برنج میزارم چون رو گاز جا ندارم ،چای ساز همیشه استفاده میکنم.چرخ گوشتم استفاده میکنم اما زیاد نه،ابمیوه گیریم کم استفاده میکنم.

اما رنده برقی و اینا دیگه ندارم. نخریدم.

دوسال موفق شدی رژیمت به کجا کشید الان رژیم داری 

کرونا اومد تو خونه ورزش میکردم ولی ی موضوعی پیش اومد حالم بد شد ناراحت میشم پرخوری دارم ب شدت الان ی ماهه سر اون موضوع حالم افتضاحه ول کردم همه چیو

از وزن ۶۸ به ۵۶ رسیدم الان ۶۲ ام

سلام عزیزم برای خرید بهترین بخارپز من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.

https://spita.ir/the-best-steamer-electric/