2777
2789
عنوان

خانمایی که بخارپز دارید تشریف میارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20346 بازدید | 59 پست
من یه دونه از این سوراخ سوراخا خریدم هزارو پونصد تومن کار بخار پز رو برام انجام میده اگرم استفاده نک ...

اون سوراخ سوراخا چیه  

میگم منم ابکش استیل بخرم بزارم تو قابلمه آب دار،بخار پز شه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون سوراخ سوراخا چیه     میگم منم ابکش استیل بخرم بزارم تو قابلمه آب دار،بخار پز شه

😆😆پلاستیک فروشا و لوازم ریز اشپز خونه فروشا دارن بگی بخار پز خودشون بهت میدن یه صفحه سوراخ سوراخ که سه تا پایه داره میزاری تو قابلمه و کمی اب میریزی توش درش رو میزاری .من باهاش همه چی بخار پز می کنم

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
اون سوراخ سوراخا چیه     میگم منم ابکش استیل بخرم بزارم تو قابلمه آب دار،بخار پز شه

واقعا ذائقه اب هست همسر من مثلا هویج و سیب زمینی و بخار پز میکنم میذارم‌کنار غذا دوست داره ولی بادمجون و کدو رو نه ما خوشمون نیومد چون فقط سرخ شده شون و دوست داریم. ولی اگه همیشه استفاده نمیکنی از همون سبد داخل قابلمه استفاده کن باور میکنی من گذاشتم بخار پز و انتهای کابینت بالا برام دراوردنش سخته باید چند تا وسیله رو دربیارم تا بتونم تازه بخارپز و بیارم بیرون گاهی همون سبد و میذارم😂😂😂😂 سرویس قابلمه ها معمولا اون سبد و دارن 

چه خوب   بگم سوراخ سوراخ بخار پز    

اره بابا خیلی خوبه من دوتا دارم بزار ببینم میتونم برات عکس بزارم

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

واقعا ذائقه اب هست همسر من مثلا هویج و سیب زمینی و بخار پز میکنم میذارم‌کنار غذا دوست داره ولی بادمج ...

سرویس قابلمه سه تا دارم هیچ کدوم نداشتن.تازه یکیشم کره ای هستش.

میزم از اون سوراخ سوراخا میخرم از طعم بخارپز خوشم اومد میرم پخارپزم میخرم.مرسی که وقت گذاشتی برام

سرویس قابلمه سه تا دارم هیچ کدوم نداشتن.تازه یکیشم کره ای هستش. میزم از اون سوراخ سوراخا میخرم از ط ...

خواهش میکنم ااا حالا برای من ۲ تا سرویس داشتم دارن😂😂 اره اگه واقعا دیدی ک ب کارت میاد بخر چون واقعا لوازم برقی جاگیر هست من مشکل دارم با جاگیر بودن وسایلهای برقیم ک باور کن در طول سال ۲ بار هم استفاده نمیکنم

یعنی مزش بد میشه    

من تو بخار پزم چندین ساله لوبیا سبز ک میگیرم میشورم خورد مبکنم تو بخار پز میپزم بسته بندی میکنم برا فریزر خیلی هم عالی میشه 

و همین طور شلغم رو با بخار پز میپزم 

ولی چیز دیگه ای تا حالا امتحان نکردم باهاش