2777
2789

منطورت قبل کباب کردن؟؟ما میزاریم تو ابلیمو،پیاز و زیره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما لاش سبزی ای با سیر سرخ شده هم میریزیم. نمیدونم چه سبزی هایی. مامانم میریزه

شمالیا ی سبزی خاصی دارن خیلی خوشمزه میشه

شمالی هستین؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من نمیدونم این رستوران چیکار میکنه ولی خووووووشمزع ترین ماهی کبابیه که تا حالا خوردم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
ما لاش سبزی ای با سیر سرخ شده هم میریزیم. نمیدونم چه سبزی هایی. مامانم میریزه

گشنیزو جعفری رو ریز میکنی بعد سرخ میکنی باپیازو سیز همزمان خوب سرخ شد تمرهندی که هسته هاشو جدا کردی میریزی روش نصف لیوان آب جوش که اومد نباید موادتدآبکی باشه باید سفت باشه .موادت که آماده شد میریزی روی ماهیت ....کمی نمک فلفل و زدچوبه هم باید بزاری یادم رفت بگم قبل تمر هندی باید بزاری

روح من چند وقتیه مرده😪😪😪😪😪
ممنونم عزیزم، چقدر تو این مواد بمونه؟؟؟ 

کلا باید بمونه اول پشت ماهی رو بزار رو آتیش که ما معمولا تو منغل با زغال کباب میکنیم پشت ماهی یعنی کهدپولک داره خوب دیدی پخت بعد داخل ماهی هم میزاری قرمز بشه بعد موادت رو میزازی روش آروم چپش میکنی سبزیجاته هم کیم آتیش بش بخوره حد ۲دقیقه

روح من چند وقتیه مرده😪😪😪😪😪