2777
2789
عنوان

قصد بارداری با بچه 18 ماهه کار درستی است؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 49 پست
ناخواسته بود،، البته خودم بدمم نمیومد که بازم بچه بیارم، والا برا تعویض دخترم، شوهرم خیلی کمکم میکنه ...

این بخاطر دختر داشتن

من سر اولی اصصصلا سوسول نبودم

3 بار خونه تکونی کردم در دوران بارداری ب تنهایی

بالا نردبون میرفتم حتی

تا روز آخر قبل سزارین هم سرکار برفتم هرروز

روزی ه8 ساعت

خدا رو شکر خالم خوب بود

بچمم آروم و باحال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حرفاش درسته من چهار ماه اول قشنگ پوستم کنده شد اما الان سه ساله و پنج ساله شدن قربونشون برم حا ...

به به

خوش بخارخدا ببخشه واست

عزیزم لذت ببر

امیدوارم دومی منم دختر باشه ، ک‌دخترم همراه و همبازی و هم صحبت داشته باشه

شیر مادر تا یک سال کافیه بیشترش فقط عادته نه تغذیه اما کرونا رو منم قبول دارم تو این دنیای الکی واس ...

آره

خیلی ها بچه رو از ۱۴ ماهگی از شیر میگیرن ک وای

بستگی نداشته باشند

خب من ک‌خونه ام و مراقب

نمی‌دونم

اگه توانشو داری خیلیم خوبه....بارداری سن کمتر باشه عوارض برای مادر و بچه کمتره....البته سن کم منظورم زیر ۲۰ نیست....۲۹ سالمه بچه ی دومم باردارم ولی بچه زیاد دوس دارم امادحس میکنم دیگه بعدی رادحداقل ۳ سال بعد بیاریم سنم بالاست و خودم اذیت میشم تو بارداری....

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
خدایی حالت خوبه علاعم افسردگی بعد زایمان داری اون کودک ۲ سال دو ماه شیر مادر باید بخوره باردارشی محر ...

ممنون از راهنمایی

بعضی قسمتهاشو قبول دارم

بعضیاشو نه

اما مفید بود

انشاالله براش وقت بیشتری میذارم

به به خوش بخارخدا ببخشه واست عزیزم لذت ببر امیدوارم دومی منم دختر باشه ، ک‌دخترم همراه و همبازی و ...

ممنون 

بهترین تصمیم رو ایشالا میگیری عزیزم

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
بله حرفاش درسته من چهار ماه اول قشنگ پوستم کنده شد اما الان سه ساله و پنج ساله شدن قربونشون برم حا ...

خدا به دوستمم کمک کنه از مامان و مادرشوهرش هم دوره خیلی سختی میکشه بعد هر دو بچش بی اشتها و کم غذان میگفت فقط کارم گریس میگفت دختر کوچیکه ۲۰۰ سی سی شیر رو تو دو ساعت تموم نمیکنه آخرش شوهرم خسته میشه بیچاره شوهره تا نصفه شب کوچیکه رو بغل کنه و بچرخونه و پوشکشو عوض کنه و شیرشو بده میگفت اگه دستم به کوچیکه بخوره بزرگه خودشو می کشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اگه توانشو داری خیلیم خوبه....بارداری سن کمتر باشه عوارض برای مادر و بچه کمتره....البته سن کم منظورم ...

من 28 ی

سالمه

خیلی دوست دارم بچه

بنظرم کنار هم بزرگ میشن

کسایی ک بچه نمی‌خوام و شرایطشو دارن خودخواه هستن

تک فرزندی چرا امه؟

مگه اون بچه دل ندارن 😭

خدا به دوستمم کمک کنه از مامان و مادرشوهرش هم دوره خیلی سختی میکشه بعد هر دو بچش بی اشتها و کم غذان ...

خب ۲۰۰ تا خیلی زیاده نبایدم تموم کنه

من 28 ی سالمه خیلی دوست دارم بچه بنظرم کنار هم بزرگ میشن کسایی ک بچه نمی‌خوام و شرایطشو دارن خود ...

اره من میگم دخترم حتما باید خواهر داشته باشه..

خب ۲۰۰ تا خیلی زیاده نبایدم تموم کنه

نه نه ببخشید دو درجه که فکر کنم میشه ۹۰ تا اونم بچه ۷ ماهه حالا دقیق یادم نیست ولی من دیدم خیلی کم بود ته شیشه بود 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍