2777
2789
عنوان

قصد بارداری با بچه 18 ماهه کار درستی است؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 49 پست
این همه نوشتی یک بار نگفتی بچه دوم رو بخاطر خودش میخوای واقعا دلایلت کافی نیست

من بچه می‌خوام

زیاد هم می‌خوام

۴ تا میخوتچایم‌و میاریم

دلنگرانم ک الان تایم درستی هست یا نه..

نمی‌خوام مادر خسته و مریضی باشیم

میترسم صدمه بزنه بهم بارداری ب این زودی

نمیدونم‌واقعااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم ما هم‌بتونیم‌هرچه زودتر مهاجرت کنیم شما کجا هستین؟؟

استرالیا

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       
منم الان باردارم انشالله دختر اولم دوسال یکماهش بشه دختر بعدیم به دنیا میاد

ناخواسته بود برداریت؟

حال جسمیت خوبه؟

واسه تعویض بچه ب مشکل نخوردی؟

واسه بغل کردنش و ...؟

منم بچه هام دو سال و چهار روز فاصلشونه سخته اما نه در حد غلط کردن و اینا

این گفت دختر بزرگم کلا تغییر کرد اونقدر حسودی میکنه نمیتونم اونو بغل کنم شدید وابستم شده گفت کار خونه رو بوسیدم گذاشتم کنار یه غذا نمیتونم درست کنم میگفت گریه نیکنم تا شوهرم از سر کار بیاد کوچیکه رو میدم دستش میرم تو اتاق بزرگه رو سرگرم کنم از اون دور شه خلاصه آشفته بازاری بود زندگیش

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

من 3سالگی پسر اولم اقدام کردم اللن ک دومی اومده واقعا سختمه میبینی دارم اینو شیرش میدم پسراولم میگه بیا منوببر دسشویی بیا غذا بده ...واقعا از توجه و رسیدگی بهش خیلی کم شده دیگه هیچی مث قبل نیس ولی باز شکر ...

خدایی حالت خوبه علاعم افسردگی بعد زایمان داری اون کودک ۲ سال دو ماه شیر مادر باید بخوره باردارشی محروم می شه شیر پاستوریزه وخشک اصلا شیر مادر نمی شه بعد باید از پوشک بگیریش بعد دندان هاش کامل در بیاد حداقل صبر کن بچت دوسال نیم بشه از کرونا تو بارداری هم بترس الان هنوز تو نگهداری بچه اول موندی هول می زنی دومی بیاد که به دلیل ویار درد کمر تهوع بی حوصلگی و,,, از بچه اول تو بارداری خوب نگهداری نکنی اسیب روحی بخوره؟ خییییلی دلسوزش هستی برنامهرسزی کن هم به خونت برس هم به بچت تو کاغذ کار هاتو بنویس صبح ها زود بلندشو کارلتو بکن تایم اضافه براش بازی فکری بخرشعر دانلود کن باش شعر بخون والا دومی بیاد تا۷ ماهگی دومی درگیر بچه دومی بچه اول حسود و اسیب پذیر می شه بجا که از تنهایی در بیاد با بچه دوم دشمن می شه

چون نظر خواستی میگم‌اصلا این کار رو نکن دوست من دو سالگی دخترش بچه دومش به دنیا اومد یکی دو ماه پیش ...

ممنون ک اعلام‌نظر کردی

ب بچه اول و اخلاق بچه دوم بستگی داره

راست میگی

همه ب شانست ربط داره 😏

سر اولی خوش شانس بودم

دومی رو نمیدونممم

دخترم اذیت کن نیست

خب بیار عزیزم اما برای پر کردن وقت خودت و از تنهایی در اوردن دخترت نه به نظرم

بچه های من پسرن بدون ثانیه ای کمک این پنج سال گذشت اما خوش گذشت و لذت بردیم

اگر میدونی قراره روزای خوبی داشته باشی کار درستیه

فاصله سنیشونم خوبه همبازی میتونن باشن

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
ممنون ک اعلام‌نظر کردی ب بچه اول و اخلاق بچه دوم بستگی داره راست میگی همه ب شانست ربط داره 😏 سر ...

انشالله هر چی خیره پیش بیاد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خدایی حالت خوبه علاعم افسردگی بعد زایمان داری اون کودک ۲ سال دو ماه شیر مادر باید بخوره باردارشی محر ...

شیر مادر تا یک سال کافیه بیشترش فقط عادته نه تغذیه

اما کرونا رو منم قبول دارم تو این دنیای الکی واسه چی آدم بچه بیاره

ناخواسته بود برداریت؟ حال جسمیت خوبه؟ واسه تعویض بچه ب مشکل نخوردی؟ واسه بغل کردنش و ...؟

ناخواسته بود،، البته خودم بدمم نمیومد که بازم بچه بیارم، والا برا تعویض دخترم، شوهرم خیلی کمکم میکنه ولی خودمم خیلی وقتها بغلش میکنم میبرم میشورمش با اینکه شکمم بزرگه،، خیلی وقتهام بغلش میکنم همه میگن این کارو نکن اما من سوسول نیستم،، خیلی ها تا هامله میشن دست به سیاه و سفید نمیزنن،،، من اصلا حالم بد نیست خداروشکر اصلا حالت تهوع اینا ندارم فقط یه کم تنبلم و بیحال،،، 

این گفت دختر بزرگم کلا تغییر کرد اونقدر حسودی میکنه نمیتونم اونو بغل کنم شدید وابستم شده گفت کار خون ...

بله حرفاش درسته

من چهار ماه اول قشنگ پوستم کنده شد

اما الان سه ساله و پنج ساله شدن قربونشون برم حامی و مراقب هم و من غرق لذت

من وقت آزادم دارم حتا گاهی