2777
2789
عنوان

شامپو خوب

3406 بازدید | 29 پست

شامپو خوب برای مو چرب چی پیشنهاد میکنید عزیزان و قیمتش رو هم محبت کنید بفرمایید 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشاور پوست و موی شرکت نفیسم کف سرتون چربه؟

شامپو تخصصی برای کف سر چرب داریم شامپوی ماکادمیا داریم

ولی اگه برای ساقه منظورتونه باید ماسک مو استفاده کنید

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
گلرنگ

جدی ؟  بعد نوع خاصی نداره آخه من خیلی وقته گلرنگ استفاده نکردم فک میکردم فقط شامپو بچس

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
من مشاور پوست و موی شرکت نفیسم کف سرتون چربه؟

بله کف سرم بیشتر چربه البته خیلی غیر قابل کنترل نیست ولی خب تو دسته بندی مو چرب قرار میگیره 

من یک شامپو هد اند. شولدرز داداشم از کانادا برام اورده

خدایی اصلا قابل قیاس نیست با شامپو هد اند شولذرزی که تو ایران هست

داره تموم میشه عزا گرفتم تموم بشه چیکار کنم

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
هیچی تمام شامپو هایی که تو ایران وجود داره همش آشغاله

نه خدایی دیگه در این حد حداقل نمونه های خارجی خوب هم دارن فقط مشکل گرونیشونه

من خودم چندین سال پیش آلپسینc1  میزدم فوق العاده بود فوقالعاده 6 سال استفاده کردم 

ریزش مو و خخارش و ریزش یا شوره هم دارید؟

ریزش مو مدتی که پیدا کردم که حدس میزنم هرمونی باشه ولی شدید نیست و تقریبا از همه قسمت های سرم میریزه نه فقط کف سر 

نه خدایی دیگه در این حد حداقل نمونه های خارجی خوب هم دارن فقط مشکل گرونیشونه من خودم چندین سال پیش ...

۶ سال پیش آره همه چی اصل و خوب بود

من چند ساله شامپو اوه میزنم

همین اوه ۶ سال پیش معرکه بود

امسال افتضاح شده

ریزش مو مدتی که پیدا کردم که حدس میزنم هرمونی باشه ولی شدید نیست و تقریبا از همه قسمت های سرم میریزه ...

شامپوی ماکادمیا و شامپوی چند منظوره میتونه کمکتون کنه .. 

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
من یک شامپو هد اند. شولدرز داداشم از کانادا برام اورده خدایی اصلا قابل قیاس نیست با شامپو هد اند شو ...

آره خب بعضی محصولات تحت لیسانس زده میشه که با کیفیت اصلی فرق میکنه