2777
2789
عنوان

شامپو خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 29 پست
ریزش مو مدتی که پیدا کردم که حدس میزنم هرمونی باشه ولی شدید نیست و تقریبا از همه قسمت های سرم میریزه ...

محصولات شرکت نفیس تولید داخلیه عزیزم و خارجی نیست 

این دوتا شامپو که گفتم برندمورال اپ و سوپر استارن

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شامپوی ماکادمیا و شامپوی چند منظوره میتونه کمکتون کنه ..

عزیزم قیمت هم میشه بدید 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
۶ سال پیش آره همه چی اصل و خوب بود من چند ساله شامپو اوه میزنم همین اوه ۶ سال پیش معرکه بود امسال ...

من الان مدتی بود که فیروز میزدم هر نوعیش ویتامینه معمولی عصاره گندم و به موهای من عجیب میساخت البته تمیز کنندگی زیادی نداشت روزانه بود دیگه ولی الان احساس میکنم دیگه باید شامپو رو عوض کنم  

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

در فرمولاسیون این شامپو از عصاره لیمو سبز استفاده شده است . از ویتامین های لیمو سبز می توان درصد بالای ویتامین C ، ویتامین های گروه B و ویتامین A و از املاح معدنی بی شمار و بسیار مفید آن پتاسیم ، منگنز ، منیزیم و … را نام برد . بنابراین این عصاره سرشار از آنتی اکسیدان های قوی بوده و رادیکال های آزاد ایجاد شده در اثر آلودگی ها را خنثی کرده و باعث بهبود کیفیت موها می شود .

حذف کامل آلاینده‌های محیطی از مو و پوست سر

ضدریزش

ضدشوره

تقویت کنندگی

پس از شستشوی مو و پوست سر با آب، مقدار مناسبی از شامپو را ابتدا در دستان خود رقیق کرده و سپس روی پوست سر قرار دهید. به آرامی با انگشتان خود پوست سر را ماساژ داده و پس از 2 دقیقه موها و پوست سرتان را بشویید.

حتما عزیزم  ماکادمیا ۳۱۵۰۰  چند منظوره ضد الودگی هوا ۲۷ هزار

از کجا میتونم تهیه کنم عزیزم داروخانه یا پیج خاصی دارین ؟

سافه موهاتونم اصلا نرم کننده نزنید ریزش مو میاره

نه نرم کننده استفاده نمیکنم الا به خاطر ریزش

• مناسب برای موی سر چرب • آبرسان به پوست و ساقه مو • کنترل کننده ترشح چربی • کاهش ریزش مو • شویندگی مناسبمقدار مناسبی از شامپو را ابتدا در دستان خود رقیق کرده و سپس روی موی سر قرار دهید. به آرامی با انگشتان خود موی سر را ماساژ داده و پس از 2 دقیقه موها و پوست سرتان را بشویید.
درخواست دوستی میدم گلم باهاتون صحبت می کنم اگه بخواهید از خودم میتونید تهیه کنید

باشه