2777
2789
عنوان

ینی اشتباه بود کارمون

224 بازدید | 14 پست

از بچگی تو گوشم خوندن دختر بایدسنگین باشه...اونقدر ترسوندنم از ابرو ک یکی نگفت پس کی باید عشقو تجربه کرد...کی باید بلد باشیم با ی پسر ارتباط بگیریم..ک قلق اخلاق پسرا دستمون بیاد....مگه هر دختری ک باهر‌ پسری باشه فاسد...  گاهی میگم من خطبه رو قبول ندارم پس دلا چی

دیگه خلافه اسلامه

عزیزم این وام های بانکی هم میگیریم خلاف اسلامه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافق نظرتم شدیدا ولی هیشکدوم اینارو تجربه نکردم 

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

دوستی با جنس مخالف هیچ ایرادی نداره به شرطی که در چهارچوب اخلاق باشه و حریم ها حفظ بشه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
پس چرا میگن بانکداری اسلامی و علما تاییدشون کردن؟

چون جایی که پای منفعت بیاد وسط میشه قوانین خدا و پیغمبرو تغییر داد😁

بنظرم با یه مشاور خوب صحبت کن یه کم مهارت یاد بگیری البته واسه خودمم میگما

اشتباه من این بود با یکی دو نفر درموردش حرف زدم.راهنماییاشون اشتباه بود..خودم پیش میرفتم بهتر بود