2777
2789
متاسفم برا همچین خانواده ای از این خانوادت راضی هستی؟ و اصلا به نظرم من مادر واقعیت اونه که بزرگت کر ...

من الان‌متاهلمو خودم بچه دارم فقط دلیل دیدنشونم اینه که جواب سوالاتمو بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی شوهر داری ؟

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
قصد داشتم خودم خیلی سرد و بی مهر رفتار کنم

استارتر معلومه به شدت احساس تنهایی میکنیکه رفتی سراغ داییت

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
فداتشم عزیزم

❤️😘 با روی خوش باهاشون روبرو شو

بزار پدرت بفهمه دختر چیه ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
قصد داشتم خودم خیلی سرد و بی مهر رفتار کنم

نه اونجوری نباش. زمان گذشته. خود تو نشده کاری کنی و بعدا پشیمون بشی؟ من خیلی شده و گفتم ک ای کا زمان ب عقب بر میگشت. معلوم نیس تحت چ شرایطی این تصمیم رو گرفتند.هر جور شده ببخششون و ارتباط بگیر باااشون.

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

خدا رحمتش کنه اونیکه بزرگت کرده

استارتر به فکر بچه ات باش و خوب بزرگشکن

همون میشه همه کست 

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
عوضییییییی خانواده ای ک بزرگت کردن خوبن؟  پس الان براچی اومدن؟

اونا نیومدن من پیداشون کردمو میخوام با شوهرم برم شهری که هستن...مرده خیلی دوسم داشت ولی زنش نه

خوب بود وضع مالیش

واقعا بهت ظلم کردن 

مادرت به قیمت جونش هم نباید تو رو از دست می داد مگر اینکه اونقدر فقیر بودند که نتونسته باشه بزرگت کنه که البته این هم دلیل نمیشه

اونا نیومدن من پیداشون کردمو میخوام با شوهرم برم شهری که هستن...مرده خیلی دوسم داشت ولی زنش نه

اها ایشالا با شوهرت خوشبخت باشی ❤️ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗