2777
2789

عزیزم حست طبیعیه. حالا ن بخاطر کاری ک اونا کردن،، چون با یه همخون قرار رو ب رو بشی ک اصلا شناختی نداری راجع بهش.

ولی خود دار باش و با محبت برخورد کن. بالاخره بچشونی

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جرمم این بود که دختر به دنیا اومدم...بابام گفته بود دختر نمیخوامو منو دادن به ی خانواده ی دیگه&nb ...

متاسفم برا همچین خانواده ای از این خانوادت راضی هستی؟ و اصلا به نظرم من مادر واقعیت اونه که بزرگت کرده محبت بت کرده نه اون که فقط زایید و ولت کرد 😔😔😔

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
من جرمم این بود که دختر به دنیا اومدم...بابام گفته بود دختر نمیخوامو منو دادن به ی خانواده ی دیگه&nb ...

همین 

بابات وضع مالیش چجور بوده؟

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
پس چرا یکی دیگ  خودشون کحا بودن  از کجا پیداشون کردی  چرا دلت کردن  وایی کاش ...

جرمم این بود که دختر به دنیا اومدم...از طریق داییم‌که بوکسور بود و عکساش تو نت بود تونستم پیداشون کنم

عوضییییییی خانواده ای ک بزرگت کردن خوبن؟ 

پس الان براچی اومدن؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

استارتر بالاخره مادرت هم نه ماه تورو توی وجودش نگه داشته و احتمالا اختیاری نداشته. ناراحت نباش و همه امور رو ب خدا بسپار

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
مردی که بزرگم کرده فوت شده زنه هم باهام لجه

آخ  از کی فهمیدی ؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿