بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من جرمم این بود که دختر به دنیا اومدم...بابام گفته بود دختر نمیخوامو منو دادن به ی خانواده ی دیگه&nb ...
متاسفم برا همچین خانواده ای از این خانوادت راضی هستی؟ و اصلا به نظرم من مادر واقعیت اونه که بزرگت کرده محبت بت کرده نه اون که فقط زایید و ولت کرد 😔😔😔
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸 اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏 تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃. باید رو سر در نی نی سایت زد تسبیح وارد شوید 📿📿
من جرمم این بود که دختر به دنیا اومدم...بابام گفته بود دختر نمیخوامو منو دادن به ی خانواده ی دیگه&nb ...
عوضییییییی خانواده ای ک بزرگت کردن خوبن؟
پس الان براچی اومدن؟
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸 اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏 تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃. باید رو سر در نی نی سایت زد تسبیح وارد شوید 📿📿