2777
2789

اخی

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منو ی خانواده دیگ بزرگ کردن 

جون خودت تو یه پست ماجراتو تعریف کن

مردیم از کنجکاوی

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
نه‌ برعکس ی حس خیلی بد دارم نمیدونم چرا

دیونه نبا ش فک کن فردا مامانتو میبینی بغلش میکنی بوسش میکنی عطر  تنشو بو میکنی 

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
دیونه نبا ش فک کن فردا مامانتو میبینی بغلش میکنی بوسش میکنی عطر  تنشو بو میکنی

۱۹سال نبوده الان واسم ی غریبس من خردم دختر دارم حاضر نیستم ی لحظه از خودم‌ جداش کنم اون چطور تونست

۱۹سال نبوده الان واسم ی غریبس من خردم دختر دارم حاضر نیستم ی لحظه از خودم‌ جداش کنم اون چطور تونست

میتونی کلا توضیح بدی ادم نمیتونه قضاوت کنه 

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

واییییییییی یه جوری شدم😍😍😍😍😍😍😍😍 تعریف کن 

لایک 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
منو ی خانواده دیگ بزرگ کردن 

پس چرا یکی دیگ 

خودشون کحا بودن 

از کجا پیداشون کردی 

چرا دلت کردن 

وایی کاش ی دلیل قانع کننده داشته باشن 

نگران نباش اون موقع هیجانی اصن کارات دست خودت نیس

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
من جرمم این بود که دختر به دنیا اومدم...بابام گفته بود دختر نمیخوامو منو دادن به ی خانواده ی دیگه&nb ...

وای چه بد     واقفا متاسفم برا پدرت        حالا اصلا نمیتونم چیزی بگم  

من جرمم این بود که دختر به دنیا اومدم...بابام گفته بود دختر نمیخوامو منو دادن به ی خانواده ی دیگه&nb ...

😔😔😔😔😔❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ الهی قربون دل شکستت برم من

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍