2777
2789
عنوان

امروز رفتم قصابی

| مشاهده متن کامل بحث + 4566 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یه مدت مرغ نخرید؟    

والا دیگه نخریدیم اومدیم خونه 

شوهرم گفت فعلا گوشت بپز تا ببینم خدا چی میخواد دو سه تا بسته هنوز مرغ دارم 

ما نخریم بقیه هم نمیخرن بخدا انقد فروشگاه ها امروز شلوغ بود شوهرم گفت هرچی گرونتر میکنن مردم بیشتر هجوم میارن 

فقط خدا 

گوشت گوساله یا گوسفندی

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

وای خدا باعث بانیشو لعنت کنه 😞 عزیزم ناراحت نشو وضع همه همینه اون قصاب ام‌انقد کم فروش میکنه اعصاب براش نمونده زده به شعورش😑

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
من خودم بارها شده از بیرون ک میام یادم میفته گوشت تو فریزر بیرون نذاشتم واسه ناهار مثلا 300 گرم خرید ...

دقیقا. یه سری مغازه دارا هم دیگه انگار زورشون میاد مردم کم‌بخرن.دوس دارن سود دویست درصدیشون  تکون نخوره خدای نکرده

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
اره احمق بود اینقد حالم بد شد جای دیگ هم نرفتم ققط بعدش رفتم پیش مادرشوهرم گفت پولم نرسید اینبار بهم ...

خوب كردى جواب ندادى ممكن بود برگرده بگه خانم ما اينجورى نميفروشيم به سلامت بعد جلوى بقيه الكى بحث كش ميومد با ادمى كه شعور نداره ادامه بحث نبايد داد چون بدتر ميشه خوب كردى زود رفتى چون به هر حال اونجا مغازه اونه نخواد بفروشه هم نميفروشه اصلا ناراحت نياش همه ادمايى كه اونجا بودن مثل ما از كار اون بدشون اومده و تو دلشون بد و بيراه گفتن بهش

اره احمق بود اینقد حالم بد شد جای دیگ هم نرفتم ققط بعدش رفتم پیش مادرشوهرم گفت پولم نرسید اینبار بهم ...

مطمئن باش هر کی اونجا بوده با خودش گفته چه بیشعوره این مردک

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
والا دیگه نخریدیم اومدیم خونه  شوهرم گفت فعلا گوشت بپز تا ببینم خدا چی میخواد دو سه تا بسته هن ...

خوراک مرغ برا مرغداری ها ذرت و دانه وارداتی هست و باید با دلار 20 تومن وارد کنن برا همین کم شده و قیمت گوشتش میره بالا. کاری به خریدن مردم نداره

عزیزم دوست همسرمن و خیلی قورمه سبزیا منو دوست دارن البته مسلئه گوشت نیس چون اونو رفتم پیش مادر شوهرم ...

عزیزم هیچ ناراحت نباش زندگی بالا پایین داره

یادم میاد موقت تو خونه پدرشوهرم بودم جاریم اونجا مهمانی داد ما نون هم نداشتیم اون شب منو همسرم دست پسر ۵سالمو گرفتیم و رفتیم تو خیابونا پیاده دور می خوردیم الان شکر خدا صاحب همه چیز شدم و همونا همه دست و پا میزنن که به ما برسن 

ان شا الله یه روزی انقدر خدا بهت بده که بتونی به هم نوعت کمک کنی 😘