2777
2789

دو سه بار شاید نرمال باشه اونم اوایل متاهل شدن ولی بیشتر از اون غیر طبیعیه بهترین حالتش از نطر پزشکی و شرعی چهار روز یکباره بیشتر از اون میتونه مضر باشه ولی قوای بدنی افراد هم متفاوته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر برام توضیح بدی عزیزم 

اوایل عروسیم چندوقت سرکارنمیرف ازصبح تاشب بهش رومیدادم .....طبع شوهرم خیلی گرمع بردمش دکتر گفتن بخاطر طبعشه و قوای بدنیش شوهرم ماشاالله بدنش خیلی خوبه خداروشکر هیچ بیماری و هیچ ویتامینی کم نداره اما بعدش هم خودش سیرشد هم سرکارمیرفت کمترشد نیازش الانم شبی دوبار بدم‌میکنه اما خودم قبل بارداریم محدودش کردم چون خودمم اذیت میشدم اونم ضعیف میشدالانم ک باردارم هفته ای دوسه بار

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
گرمی تاثیر میذاره؟ خیلز گرمی میخوره  اعتیاد هم نداره من باهاش بودم 10 روز مسافرت صبح تاشب باه ...

ن بابا مال اعتیاد نیس شوهرمنم معتادنیس مال طبع گرمشه

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
دو سه بار شاید نرمال باشه اونم اوایل متاهل شدن ولی بیشتر از اون غیر طبیعیه بهترین حالتش از نطر پزشکی ...

دکتر رفته بهش گفته گردش خونت بالاس 

خونسازی بدنش 

اسپرم سازیش هم خیلی سریعتر از ادمای عادی 

اینو قبل نامزدی بهم گفت که دکتر به من گفته اینطوریم 

ن بابا مال اعتیاد نیس شوهرمنم معتادنیس مال طبع گرمشه

اخه خیلیا میگن نکنه دوقطبی نکنه اعتیاد

ولی من باهاش بودم نه اعتیاد دیدم

نه رفتارای غیرطبیعی که مشکل روانی داشته باشه

اره کشش داره تاحالا اینقد رابطه نداشتیم هنوز نامزدیم معمولا در روز یه بار بوده  اما الان 4ماهه ...

مطرح کرد.ادم‌ دوره توهم میزنه مام دور بودیم میگفت فلان میکنم و... بزار بیاد ببین چند مرده حلاجه😂

اخه خیلیا میگن نکنه دوقطبی نکنه اعتیاد ولی من باهاش بودم نه اعتیاد دیدم نه رفتارای غیرطبیعی که مشک ...

ن چون نادر هستن مردای اینجوری این فکرار‌و نکن من چندساله باشوهرمم والا معتاد  نیس هیچیش نیس

اوایل عروسیم چندوقت سرکارنمیرف ازصبح تاشب بهش رومیدادم .....طبع شوهرم خیلی گرمع بردمش دکتر گفتن بخاط ...

نامزد منم قوای بدنیش قوی هیچ مشکلی نداره 

وخسته نمیشه کسل نمیشه 

اما اگه نیازش برطرف نکنم فشار بهش بیاد زیاد خون دماغ میشه سرش گیج میره بدنش دااااغ میشه 

کلا طبعش خیلی گرمه تو اوج زمستون پیرهن نازک تنشه

نامزد منم قوای بدنیش قوی هیچ مشکلی نداره  وخسته نمیشه کسل نمیشه  اما اگه نیازش برطرف نکن ...

مال گرم بودن بدنشه

مطرح کرد.ادم‌ دوره توهم میزنه مام دور بودیم میگفت فلان میکنم و... بزار بیاد ببین چند مرده حلاجه😂

ازبرخورد اشخاصی که اومدن تاپیک ومسخره کردن خیلی دلخور شدم براهمین بیشتر ترسیدم 

من واقعا نگران بودم مطرح کردم نمیدونم چرا اینجا همه چیو به تمسخر میگیرن