دو سه بار شاید نرمال باشه اونم اوایل متاهل شدن ولی بیشتر از اون غیر طبیعیه بهترین حالتش از نطر پزشکی و شرعی چهار روز یکباره بیشتر از اون میتونه مضر باشه ولی قوای بدنی افراد هم متفاوته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوایل عروسیم چندوقت سرکارنمیرف ازصبح تاشب بهش رومیدادم .....طبع شوهرم خیلی گرمع بردمش دکتر گفتن بخاطر طبعشه و قوای بدنیش شوهرم ماشاالله بدنش خیلی خوبه خداروشکر هیچ بیماری و هیچ ویتامینی کم نداره اما بعدش هم خودش سیرشد هم سرکارمیرفت کمترشد نیازش الانم شبی دوبار بدممیکنه اما خودم قبل بارداریم محدودش کردم چون خودمم اذیت میشدم اونم ضعیف میشدالانم ک باردارم هفته ای دوسه بار
میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟