2777
2789
مرسی عزیزم بابت حرفات  اینقد ترس داشتم گفتمش بیا بریم دکتر  گفت دختر خوب من لذت میبرم بر ...

ناراحت میشه دیگ نگو بخدا طبیعیه الانم من ب شوهرم رو بدم ۱۰بار پشت سرهم میکنه

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتیاد که سردی میاره

اگه نظرات این تاپیکو بخونی میبینی دوستان چیا گفتن 

یکی گفت شیشه 

یکی کفت اعتیاد جنسی 

یکی مسخره کرد 

براهمین گفتم معتاد نیس 

10 روز هم که باهاش بودم ازصبح تاشب باهم بودیم بیداربودیم میخوابیدیم میرفتیم بیرون 

ناراحت میشه دیگ نگو بخدا طبیعیه الانم من ب شوهرم رو بدم ۱۰بار پشت سرهم میکنه

اره سعی کردم بهش چیزی نگم 

بنده خدا تاحالا اینکارو نکرده بامن اما الان 4ماهه منو ندیده ترکیده 

اگه نظرات این تاپیکو بخونی میبینی دوستان چیا گفتن  یکی گفت شیشه  یکی کفت اعتیاد جنسی&nbs ...

ما کدوممون در این زمینه کارشناسیم؟یه چیز میگه دیگه.فقط میدونم معتادا سردن.اوایل که همو دیدین ممکنه قرص مصرف کنه بعدش بی خیال میشه عادی میشه

ما کدوممون در این زمینه کارشناسیم؟یه چیز میگه دیگه.فقط میدونم معتادا سردن.اوایل که همو دیدین ممکنه ق ...

اهل قرص دارویی هم نیس شده سرماخورده باشه دکتر نرفته قرص نخورده فقط برا حساسیت انتی هیستامین میخوره 

اره سعی کردم بهش چیزی نگم  بنده خدا تاحالا اینکارو نکرده بامن اما الان 4ماهه منو ندیده ترکیده& ...

تو کف نزارش ولی زیاد روی هم نکنه 

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟